Online: Lady Saint Lawrence

Mistress Saint Lawrence ken ik al heel lang. Ik denk dat ik haar de eerste keer op een party in Doma Sm Studio ontmoet heb. Daar liet ze haar cane hard op een gewillige slaaf neerkomen. Met grote ogen keek ik naar haar heftige spel. Ze deed hem zoveel pijn maar ze was ook lief en lachte maar dat resulteerde alleen maar dat de volgende slag nog harder was.

Samen haar partner slaveowned kom ik haar zowel in Londen als op Nederlandse feesten regelmatig tegen. Het duurde dan ook niet zolang voor ik zelf aan de ontvangende kant van haar zweep stond. Het was tijdens de LAM after party dat Meesteres tegen Mrs Saint Lawrence simpel zei, use Joris.

Voor ik het wist stond ik op het podium en bewerkte Meesteres Saint Lawrence me met twee zwepen. Het was een hele show want toen het voorbij was klonk een luid applaus. Ik dacht even voor mij, maar het was natuurlijk voor het prachtige zweepwerk van Meesteres Saint Lawrence. Gelukkig kreeg ik een goedkeurend knikje van mijn Meesteres.

Elke keer als ik nu Meesteres Saint Lawrence zie, krijg ik een grote glimlach en hoop ik dat Meesteres me snel weer aan haar uitleent.

Website: Meesteres Saint Lawrence
Twitter: @mssaintlawrence
Clips: Mrs Saint Lawrence Clip Store

mistress saint lawrence

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*