Met de bus

Elke dag moet ik twee keer per dag de bus nemen van en naar het werk. Ik vind het afschuwelijk om tussen al die mensen te staan op een drukke bus, maar het is de goedkoopste manier om de iets meer dan 20 km af te leggen.

Toen ik op de bus stapte was deze weer helemaal vol, ik zuchtte even diep en bleef voorin hangen vlak bij de chauffeur. Het enige goede was dat ik mooi naar buiten kon kijken.

Toen zag ik haar staan lange leren laarzen die naadloos overgingen in haar leren broek. Ze had een bontjas aan die een beetje openging zodat ik net kon een stukje van haar rijkgevulde boezem kon zien.

Toen mijn vreugde hield ze haar hand op en de bus stopte om haar op te pikken. Alle mannen keken haar aan en ik staarde een beetje ongemakkelijk naar beneden, waardoor ik een extra mooie kijk op haar leren laarzen had. Ze moesten wel duur zijn, de kwaliteit straalde er van af.

Ze kwam vlak naast me staan en ik durfde haar niet aan te kijken dus ik bleef maar naar haar laarzen staren. De andere mannen waren duidelijk aan het genieten van haar schoonheid. Zelf verzekerd als ze was bracht dat haar niet van haar stuk maar genoot ze van alle aandacht.

Op eens boog ze zich voorover waardoor ik bijna met mijn neus tegen haar borst aankwam. Ze zei net luid genoeg zodat iedereen het kon horen, als je durft moet je gewoon mijn telefoonnummer vragen. Ik kon iedereen stil horen worden en normaal had ik niets gezegd maar man wat was ze mooi. Ik werd rood en stamelde mag ik a.u.b. uw telefoonnummer mevrouw? Ze keek me diep in de ogen en glimlachte, nee, natuurlijk niet. De hele bus begon te lachen en ik kon wel bijna huilen van schaamte.

De rest van de rit keek ik naar beneden deze keer naar mijn eigen schoenen, ik kon niet wachten tot de rit over was, wat een kreng. Ik zag haar op stop drukken en ik haalde opgelucht adem, de vernedering was bijna over. De deur ging open en ze kwam langs me heen, ze nam mijn hand vast en zei. Mijn telefoonnummer krijg je niet, maar wat dacht je er van dat ik mijn adres aan je liet zien. Ze trok me zachtjes mee en natuurlijk volgde ik haar.

Eenmaal uit de bus stop ik even, maar ze legde haar vinger op mijn mond en zei. Ik kan je droom uit laten komen maar ik wil geen woord van je horen. Als je dat begrijpt knik dan anders kan je gaan. Aarzelend knikte ik en zodra mijn hoofs bewoog trok ze aan mijn hand. Haar huis was vlakbij en voor ik het wist stonden we samen binnen.

Zonder mij aan te kijken zei, ze kleren uit, netjes naast de deur leggen en daarna naar de slaapkamer komen. Zonder naar mij te kijken liep ze meteen zelf naar de slaapkamer. Ik aarzelde even en keek naar de deur. Ik kon gewoon weg gaan. Nee ik moest me uitkleden dus we gaan sex hebben dat is waarschijnlijk de enige kans in mijn leven om met zo’n mooie vrouw te vrijen.

Naakt liep ik naar de slaapkamer waar ze op bed zat, ze had nog steeds haar prachtige laarzen aan. Ik voelde me hard worden en deed mijn handen er voor. Ze begon te lachten, hier komen jij en wees op de grond. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten. Ze nam mijn hoofd in haar handen en keek me recht in mijn ogen. Ik kon niet anders dan haar blik beantwoorden. Man wat is ze mooi. Wil je mijn laarzen een kusje geven?

Ik antwoordde, ja graag. Als een mokerslag sloeg ze met beide handen in mijn gezicht en zei. Ik heb gezegd geen woord of je kan gaan. Recht zitten handen op je hoofd. Ik deed meteen wat ze vroeg en zachtjes begon ze met haar laars tegen mijn ballen te tikken. Ik dacht dat ik hard was maar nu stond ik op knappen. Je zal het moeten verdienen, ik wed dat je nu alles zou doen.

Ik durfde niets meer te zeggen maar knikte heftig. Ok zei ze, daar in de hoek ligt mijn strijk, ijzer en plank staan daar. Alles netjes strijken en opvouwen en dan zullen we zien. Ze stond op liep weg. Ik wist niet wat te doen. Ik ga hier in de staat niet strijken voor haar. Toen dacht ik weer aan haar mooie laarzen en in een soort automatische piloot begon ik er maar aan.

Het was best veel en het koste me ruim een uur om door de stapel heen te werken. Toen alles klaar was en alles netje op stapeltje op bed lag. Ging ik op zoek naar haar. Ze zat op de bank tv te kijken met een glas wijn. Ze keek me aan, ik hoop dat alles netjes is. Ik knikte van wel en zag dat ze haar laarzen uit had gedaan. Ze zag mijn trieste blik en zei ze staan daar, doe je ding maar.

Ik ging naar haar laarzen toe en ging op mijn knieën zitten. Voorzichtig nam ik een in mijn handen en bracht de leren laars naar mijn neus. De lucht van leer vulde mijn longen. Ik was meteen weer super hard. Ik zag dat ze haar telefoon had genomen en me begon te filmen. Het maakte me allemaal niet uit. Ik begon als een gek te rukken en 10 seconden later spoot ik de vloer onder.

Ze was me ondertussen aan het uitlachen en nu ik klaar was voelde ik me heel ongemakkelijk. Ze wees op de vloer schoonmaken jij. Toen de vloer weer schoon was, wees ze weer voor haar. Ik kende het protocol en ging voor haar zitten.

Ik kan wel een schoonmaak slaaf gebruiken en toen ik je in de bus zag wist ik dat je perfect was. Toen je aan het strijken was ben ik door je spullen gegaan en ik weet precies wie je bent, David. Ik schrok toen ze mijn naam zei. Ik weet waar je werkt en ik weet zeker dat ze dit filmpje dat ik gemaakt heb heel interessant zullen vinden. Ik schrok en wilde tegen haar schreeuwen te stoppen dat ze het recht niet had. Maar ze deed haar vinger op haar lippen en zei ssshht.

Gewoon gehoorzamen dat is alles wat ik van je vraag. Doe je dat niet dat word ik kwaad en maak ik je leven tot een nachtmerrie. Ben je een goede jongen dan krijg je een beloning. Toen ze dat zei duwde ze haar voet in mijn gezicht. Haar voetjes roken zo lekker, ik kon het leer van haar laarzen nog ruiken maar nu vermengd met haar vrouwelijke geur. Ik werd meteen weer keihard. We moeten dat ding van je wel onder controle houden en ze gaf mijn tik op mijn ballen.

Blijven zitten zei ze en liep de kamer uit. Ze kwam terug met iets van metaal geen idee wat het was. Dit is om je te helpen zei ze en deed eerst een ring rond achter mijn ballen en toen zag ik pas wat het was, een kuisheid kooi. Het slotje klikte dicht en ik keek of ik ergens een sleutel kon zien. Ze lachte en zei, zo die is nu veilig opgesloten en van mij. Ze boog verder voorover en gaf me een kus op mijn lippen. Voor het eerst in mijn leven voelde ik hoe het koude staal mijn geilheid in bedwang hield.

Aankleden en zaterdagochtend om 10 uur melden schoonmaak slaaf.

3 Reacties op Met de bus

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. 2020 een terugblik - The Kinky Web

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*