Holy Trainer v4 – 2020 editie

Ik ben begonnen in een BON4 silicone toen Meesteres mijn kuisheid training begon. In die tijd had ik zelf nog een sleuteltje en mocht ik tijdens het reizen reizen het slotje even verwijderen. Zachte silicone is leuk maar niet super veilig. Ik betrapte mezelf steeds vaker op dat ik in het kooitje aan het knijpen was om toch maar iets te voelen.

Tijd voor iets anders, metaal kan niet door elke week tussen Eindhoven en Londen reizen dus koos ik voor de CB6000. Dat was even uitzoeken hoe je dat het beste kon dragen. Was de ring te klein dan deed het zo veel pijn snachts, te groot en af en toe ging een bal zijn eigen weg. Uiteindelijk was het compromis een iets grotere ring en de kleinste spacer gebruiken.

We waren ondertussen overgestapt op plastic slotjes als ik moest vliegen zodat ik niet meer zelf een sleuteltje moest hebben. Het mooiste van kuisheid is je sleuteltje tussen de borsten van Meesteres te zien. Zeker als ze ver weg in Dubai is en ze me foto’s stuurt dan wil ik mijn sleuteltje veilig zien waar het thuishoort.

De oplossing van al onze wensen kwam in de vorm van de holy trainer. Ik denk dat Meesteres 4 jaar geleden voor het eerst gebruikt heeft. Het was op zondagavond voor ik terug zou vliegen. Ze deed het gebaar voor mijn collar en ik war meteen opgewonden, speeltijd. Ik moest mijn kleren uitdoen en stond meteen paraat. Meesteres keek me even aan, nam de cane en gaf me 50 harde slagen tot ik snikkend voor haar lag. Haar probleempje was opgelost en voor ik het wist was ik voor het eerst in de holy trainer opgesloten. Zonder sleuteltje die gingen meteen veilig om Meesteres haar nek.

De volgende dag moest ik vliegen en was ik doodzenuwachtig, voor het eerst met een gesloten kooitje door de beveiliging. Tot mijn grote verbazing ging dat zonder enig probleem. Sinds die dag is de holy trainer mijn kooitje. Enige nadeel is dat na 4 tot max 6 maanden gebruik hij versleten is en ik een nieuwe moet kopen. Zo ben ik van v2 naar v3 gegaan en deze was een hele verbetering. Vandaag is v4 uitgekomen en beloofd nog meer comfort en veiligheid. Natuurlijk meteen besteld en ik laat jullie weten hoe het voelt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*