Blackmail fetisj

Mensen vragen mij vaak genoeg de laatste tijd, waarom Blackmail ? Waarom zou je jezelf laten chanteren en met zulke gegevens een risico lopen ?

Als je er over gaat nadenken hebben ze ook wel gelijk, waarom zou je zoveel op het spel zetten en je eigen reputatie mogelijk vergooien ? Het is 1 van de minder bekende fetisjes in de bdsm wereld maar als je goed zoekt komen er steeds meer subs bovendrijven met deze fetisj. Van softe vormen, meer extremere vormen tot een enorme lading aan fakers die nergens zoveel in getalen zijn als bij deze fetisj. Subs durven het niet aan maar hebben de fantasie wel, de oplossing is simpel…..vind de juiste dominante waar je het vertrouwen mee opbouwt en hou het niet alleen bij een fantasie.

Alleen wat maakt Blackmail nou zo bijzonder, wat triggert subs om hier aan te beginnen ?

Blackmail heeft toch grotendeels te maken met machteloosheid, de drang om alles uit handen te geven en volledig in het web van je Meesteres te belanden. De drang om geforceerd te worden om dingen te doen en misschien schuilt daarin ook voor veel subs een stukje vernedering. Voor mij persoonlijk is het grotendeels vernedering en pure machteloosheid, een gevoel dat je geen kant meer op kan ook al zou je het willen. Dat gevoel van machteloosheid en dwang is iets waar ik zonder ook maar een handbeweging mijn ontlading mee kan doen, het is iets wat mateloos opwindt. Het gevoel van tegen je wil in een opdracht uitvoeren doordat je weet wat de gevolgen zijn is voor veel subs de ultieme gedachte en opwinding van Blackmail.

Voor veel subs gaat het te ver en is het een grens, maar voor mijzelf is het fetisj die mij vanaf jongsafaan al stelselmatig opwindt tot grote hoogte. Er is geen fetisj die mij tot grotere hoogte stuwt dan deze en veel mensen hebben daar de afgelopen jaren kritiek op gehad. Het blijft een gevaarlijk spelletje en dat is ook de reden waarom niet alle Meesteressen het nog aanbieden in hun mogelijkheden.

Blackmail is niet iets wat je zomaar met elke persoon aan kan gaan, zeker voor de mensen die er net aan beginnen is het een fetisj die enorm gevaarlijk kan zijn en waar je heel snel tegen de verkeerde persoon kan aanlopen. Voor je het weet zit je in een situatie waar je van had gehoopt dat je er nooit zou willen zitten. Ditzelfde geldt voor de Meesteres, voor je het weet zit ze met een sub die doordraait en eruit wilt stappen, ook voor de dominante is dit iets waar zij volledig achter moet staan. Blackmail is een spel wat van 2 kanten moet komen, waar beide personen dit met elkaar willen aangaan en zonder (noodzakelijke) risico’s voor beide partijen. Blackmail is een spel dat volledig op de grenzen wordt gespeeld als je de verkeerde treft. Ik zou iedere sub echt de volgende adviezen willen meegeven uit de grond van mijn hart want deze fetisj kan net zoals 10.000 andere fetisjes ook leuk zijn zonder gevaren.

– geef alsjeblieft nooit te snel je gegevens af, bouw het rustig op en bouw naar iets toe. Je kan beter te langzaam gaan dan te snel, er zijn er een aantal in het wereldje die er ook misbruik van kunnen maken.

– Spreek met elkaar een klein stopwoord af, zeker in blackmail is er weinig onderscheid meer tussen: is het nog een spel of meent hij het echt. Creëer duidelijkheid voor elkaar, zodat je dit spel samen aan kan gaan.

– Bouw de blackmail pas op als er echt 100 procent vertrouwen in elkaar is en je er zelf 200% achterstaat. Is er een spoortje twijfel…… neem de tijd en ga niet te snel.

– Bouw je eerste ervaring op bij een professioneel Meesteres, ze weten wat ze doen en hebben hun naam hoog te houden. Je zal alleen maar ervarener worden en de situaties naderhand beter kunnen inschatten. Een professionele Meesteres is uit mijn ervaring oprecht de beste 1e stap.

Ik heb jaren geleden zelf de fout gemaakt door te snel te willen, te snel  naar 100% blackmail te willen en vervolgens financieel keihard worden afgestraft omdat ze zelf het geld meeneemt van jouw rekening.  Ik heb 2 jaar met enorm schuldgevoel gelopen, mezelf het kwalijk genomen en sindsdien adviseer ik genoeg subs op Twitter over het stukje blackmail. Probeer ze te helpen en niet diezelfde fouten te laten maken als ik deed. Er zijn oprecht genoeg Meesteressen die dit aan willen en kunnen gaan op een veilige manier en zonder rampenafloop. Kijk naar mij en Meesteres Zascha, ik ben gelukkiger als ooit te voren en het spel wordt nog steeds gespeeld op de grenzen maar wel op een veilige manier. Blackmail kan een prachtige fetisj zijn, maar speel het veilig, gebruik je verstand en kies de juiste Meesteres………ja er zijn er genoeg ! Laat deze prachtige fetisj je niet afnemen door een slechte ervaring, wees het voor en kies met je volle verstand voor een Meesteres en je zal gelukkiger worden dan ooit te voren 😉

Subs die vragen hebben of advies willen, je mag me altijd berichten op Twitter en de deur staat open !  

BlackmailSlaveZ

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*