AND THE WINNER IS!!!!

Vervolg van: https://www.thekinkyweb.nl/2020/01/bdsm-dagboek-rachab-deel-1/

Yeah wat leuk dat ik zoveel enthousiaste reacties mocht ontvangen en vele lieve complimentjes gehad, bloos, bloos…

Nu zijn jullie natuurlijk allemaal benieuwd naar de winnaar? Maar eerst even een voorlopertje, want ik vond het zelf zo spannend en leuk dat jullie meededen. De meeste antwoorden waren goed, slechts een paar foute. Dat geeft ook niet, vind het hartstikke leuk dat jullie zo enthousiast zijn om een boek te winnen. Eén van die foute antwoorden was wel heel bijzonder en daar ga ik zo nog iets meer over vertellen, maar eerst geef ik het enige echte goede antwoord op de vraag: “Wat is de naam van de Dominant, waar ik in deel één een D/s mee krijg?”

His name is: “Ronnie”

De meeste inzenders wisten het nog, sommige hebben er flink over zitten brainstormen en anderen zijn goed in zoeken en vonden het dan ook op internet terug. Dat maakt ook allemaal niet uit, dat is juist zo mooi dat iedereen het op zijn eigenwijze manier doet!

Maarrrrr, voor ik de winnaar bekend maak, ga ik eerst nog even iets vertellen over iemand die wel een heel bijzonder ‘fout’ antwoord had. Wel zo bijzonder, dat ik een speciale prijs voor die persoon bedacht heb. Het heeft niet veel met BDSM of seks te maken, maar wel met iets anders waar ik mij veel mee bezig houd. Dat antwoord was nérgens terug te vinden en ik heb het (naar mijn weten) ook nog nooit ergens gedeeld op internet. Het is namelijk de naam van mijn spirituele gids! Die heet ‘Bennie’ en wie dat geraden heeft, heeft ook best een bijzondere nickname, want dat is ‘Peter Pan’! Wauw, Peter Pan, ik stond echt heel raar te kijken dat jij ineens de naam van mijn gids als oplossing instuurde en wel zo dat ik een paar dagen heb zitten denken wat ik ermee zou doen. De meesten hebben hun antwoord verkregen door in hun geheugen te graven, of via internet, maar jij hebt een totaal ander lijntje uitgehangen hoor! En daarbij de naam doorgekregen van een man die heel belangrijk is in mijn leven, namelijk mijn spirituele gids Bennie. Ik weet niet of jij op de hoogte bent van je spirituele gave? Ik vind dat je er wat mee moet doen en daarom krijg jij van mij een geplastificeerd pendelblad, een pendel en je krijgt van mij het embleem van mijn Meester wat ik dagelijks als collar om mijn nek draag! Je krijgt er een door mij geschreven uitleg bij om je op weg te helpen. Heb dit speciaal voor jou bedacht, met veel liefde, en hoop dat je het kunt waarderen.

Meester Silbi op zijn beurt, vind het hélémaal niét zo bijzonder, hij zegt: “rachab, ik heb géén naam voorbij zien komen waar jij niks mee hebt gehad hoor, van sommige namen wel minstens tien stuks! Wat krijgen die mensen dan? Is er wel een naam te bedenken waar je niét iets mee hebt gehad?” hahaha, okay bedankt weer lieve Meester Silbi, wrijf het er nog maar eens in, rachab is een sletje.. Meester Silbi: “Nou, dat is een understatement, typisch rachab.”

Nu dan de prijsvraag waar het echt om ging. Mijn eerste echte geschreven boek, mijn BDSM dagboek, deel één… naar wie gaat die nu?!?????????? Ben je al net zo zenuwachtig als ik?? Wie gaat er met mijn boek vandoor en de blaadjes aan elkaar vastplakken? Of nee, zonder gekheid, wel netjes houden hè? Hihihi

Ik heb alle lootjes in een fles gedaan en heel hard geschud en het zaadje dat het snelste was, die heeft gewonnen. Uh, sorry, lootje bedoel ik.

En THE WINNER IS … taddaamm tadddammmm, trommelroffels….

THE ONE AND ONLY:

Gjje

Gjje en Peter Pan krijgen van mij persoonlijk bericht uiteraard. En dit zijn natuurlijk nicknamen, geen echte namen 🙂

2 Reacties op AND THE WINNER IS!!!!

 1. Bijzonder blij ben ik met het winnen van deze prijs.
  Ik heb naar de dagboeken van rs_dina gekeken en bij dagboek 1, het oudste deel staat in de eerste zin:
  “Verkoper of raper? Waargebeurde blind rape date met Meester Ronnie”
  Als het boek binnen is ga ik dat helemaal lezen. Ik heb namelijk van alle dagboeken van haar alleen nog maar bovenstaande zin gelezen!
  groeten,
  GJJE

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*