17 oktober FemDom Ball 2020

Het moment waar we elk jaar rijkhalsend naar uitkijken wanneer Madame Caramel de tickets online zet voor een nieuwe editie van het grote internationale FemDom Ball. Deze keer is het op 17 oktober en de tickets zijn vanaf te koop. De tickets zijn al elk jaar uitverkocht dus wil je er deze keer bij zijn grijp dan nu je kans.

FemDom Ball is een gala bal waar dominante vrouwen samen komen om op een prachtige locatie en in hun mooiste gala jurk te genieten van vrouwelijke superioriteit. Er zijn altijd prachtige optredens zowel muzikaal als op mode gebied.

Voor de mannen is het ook iets heel bijzonders. Normaal ben je in fetish kleding, maar nu zie je al deze prachtige dames op hun mooist. Natuurlijk is er ook een speelruimte waar de zwepen knallen en de canes rode streepjes trekken.

Wacht dus niet langer en koop nu je ticket.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*