Mistress Adreena (Amsterdam Maart)

Meesteres Adreena heb ik een jaar geleden mogen ontmoeten. Ik ben niet echt een fan van veel tattoos maar bij haar lijken ze te passen. Ze heeft een enorm lieve ontwapenende glimlach. Het moment dat ze naar je kijkt en lacht voelen je knieën zwak en het beste wat je kan doen is dan ook op je knieën te zitten voor deze godin.

Ze heeft een prachtige collectie speeltjes en ze weet precies waar je diepste verlangens mee bevredigt kunnen worden. Het lieve meisje veranderd in een strenge Dominatrix maar het maakt niet uit. Het enige wat je wilt is haar tevreden stellen dat wanneer ze de zweep neerlegt je terug haar prachtige mooie glimlach ziet. Dat ze trots is op wat je gedaan hebt voor haar, alleen voor haar.

In maart komt ze naar Amsterdam daar kan je haar dienen tussen 9 en 12 maart. Het is een unieke, speciale kans doe jezelf een plezier en boek een sessie via haar website.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*