Film voor Hoxton Dommes

Madame Caramel eigenaar van de bekende Hoxton Dungeon Suite staat nooit stil. Eind afgelopen jaar heeft ze haar laatste project gelanceerd Hoxton Dommes.

Prachtige FemDom clips gefilmd met de Meesteressen die in de suite verblijven. Ook jij kan filmen met Hoxton Dommes. Boek een verblijf in de suite en je krijgt een extra dag gratis om te filmen. Zelf moet je niets regelen, de slaven, film crew en alle materiaal worden aangeleverd. Het enige wat je moet doen is er prachtig uitzien en je zweep laten knallen. Boven op dit krijg je nog eens 20% korting op de rest van je verblijf.

De clips zijn op basis van shared content dus je kan ze ook in je eigen store gebruiken alleen verschijnen ze eerst op hoxton dommes website. Kom snel naar Londen, geniet van de prachtige studio, ontvang klanten en film.

Meer info kan je verkrijgen via madamecaramelondon@gmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*