Toen ik mijn eerste bdsm stapjes op internet zette kwam ik al heel snel Tom tegen. Een vriendelijke jongen die twee passies heeft, radio maken en bdsm. Natuurlijk combineer je die twee dan en BDSM Radio was geboren.

Al snel was duidelijk dat Tom het niet makkelijk had en een gevecht aan moest gaan met zijn ziekte. Een gevecht dat hij nog steeds vol aan het vechten is maar jammer genoeg hem niet meer toelaat om te werken.

Bdsm radio kost geld, veel geld, muziek is kunst en is terecht niet gratis. In november moest hij aankondigen dat zijn 24/7 dat ook niet langer meer te bekostigen viel en uiteindelijk viel het doek voor dit unieke stukje bdsm.

Maar Tom geeft nooit op, zodra hij er klaar voor is en alle apparatuur het weer doet krijgen we weer speciale momenten in de vorm van bdsm docu’s op de radio.

Voor nu, moet je het doen met kinky/bdsm nieuwtje op de website van Tom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × 4 =