BDSM dagboek rachab deel 1

Wat ontzettend leuk, dat mijn eerste echte boek nu een feit is. Wil het graag met jullie delen en hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik en mijn boek gaan kopen en de opvolgende delen ook. Het is online te bestellen https://www.bravenewbooks.nl/rachab

Om het allemaal nog wat leuker te maken heb ik een kleine wedstrijd in het leven geroepen. Ik verloot één door mij gesigneerd boek onder de inzenders.

Degenen die mij hebben gevolgd de afgelopen jaren zullen het antwoord wel weten, voor de anderen zal het raden zijn. Hier komt de vraag!

Wat is de naam van de Dominant waar ik in deel één een D/s mee krijg? Een kleine hint om je op weg te helpen, zijn naam begint met een R.

Je mag je antwoord mailen naar ‘rachab@live.nl’. Je kunt meedoen tot 20 februari 2020. 20-02-2020, dat lijkt mij wel een mooie datum hiervoor. Je mag je inzending anoniem houden, ik heb pas een adres nodig als je wint om het boek naartoe te sturen, dat is voor later zorg 🙂

Ik ben ook erg benieuwd wat je van mijn ervaringen vindt, laat een berichtje achter op dit blog of schrijf een leuke review!

Geile groetjes, slet rachab

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. AND THE WINNER IS!!!! - The Kinky Web

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*