2 weken met Meesteres

De afgelopen weken zijn zoals altijd super snel voorbij gegaan. Op 23 december kwam in Londen aan na een paar drukke weken op het werk. Maar nu was het eindelijk over en was ik weer terug bij mijn Meesteres. Ze was lief en zacht en ik mocht haar lekker knuffelen en daarna haar voetjes masseren.

Kerstavond is de traditionele maaltijd, geen vlees maar vis. Meesteres haar moeder had gekookt en ze is net als Meesteres een vrouw met vele talenten. Countess Dioness en Meesteres Vulcano kwamen op bezoek en we hadden een gezellig leuke avond.

Toen de kerstdagen voorbij waren was het tijd om naar Eindhoven te gaan. Zoals altijd heeft Meesteres veel verzoeken om haar te dienen als ze in Eindhoven is. Haar eerste slaaf had echter net voor de sessie afgezegd en Meesteres besloot mij te gebruiken. Voor het eerst sinds lange tijd kwam Meesteres haar zweep weer op mijn lichaam. Het is best een speciale zweep nog gemaakt door een sub van Meesteres Kate die jammer genoeg overleden is. De pijn was scherp en intens maar het voelde zo goed. Tot ze mijn borst begon te bewerken en ik het best wel moeilijk kreeg. Meesteres moest lachen om mijn sprongetjes en gilletjes wat haar alleen maar aanmoedigde om mij meer pijn te doen. Daarna was het de beurt van mijn tepels steeds weer trok ze de tepelklemmen er gemeen af tot er kleine druppeltjes bloed uit kwamen. Na me nog even lekker genomen te hebben met haar strap-on was de sessie voorbij. Meesteres had nog een sissy die later kwam om het huis te poetsen.

Meesteres liet me voor haar op de grond zitten en ik liet mijn hoofd op haar knie rusten. Voor het eerst in maanden was alle stress uit mijn lichaam en was ik intens gelukkig.

Met oudejaars avond hadden we nog een lifestyle koppel op bezoek en we hebben de avond doorgebracht bij Toxic Fetish party in Tilburg. Een mooi feest met de mooiste outfits. Veel prachtige vrouwen maar Meesteres zorgde ervoor dat ik natuurlijk alleen maar oog voor haar kon hebben.

Na een dagje bijkomen van nieuw jaar waar ik bijna de hele dag lekker tegen Meesteres aan heb gelegen was het weer tijd om naar Londen te vliegen want we hadden Club Black Whip op 3 januari.

Ik dacht het is een kerst editie en ik trok mijn zwart pak aan. Maar Meesteres had andere plannen en voor ik het wist had ik een meid uniform aan en liep ik samen met Meesteres en Sussie naar de taxi terwijl de buren precies konden zien hoe ik er uit zag.

Club Black Whip was waarschijnlijk de beste ooit. Het begon met een heel harde afranseling van Meesteres. Daarna nog van een andere Meesteres met de zweep en cane gekregen tot mijn kontje aan het bloeden was. Natuurlijk zijn er veel foto’s zodat je ook kan zien hoe het er aan toe ging.

Na nog een paar leuke dagen met veel rust en genieten van samen met Meesteres was het voor mij weer tijd om naar Eindhoven te gaan. Natuurlijk besloot Meesteres om mij weer op te sluiten in mijn kooitje een nieuw jaar een nieuwe kans om te bewijzen wat ik voor mijn Meesteres over heb.

Werk was zoals altijd na een vakantie periode ongelooflijk druk en Meesteres was zelf bezig dus ik kon me los maken van haar. Dat is voor mij de beste manier om met kuisheid om te gaan. Natuurlijk sturen we constant berichtje maar dat zijn meer orders van Meesteres dan lieve dingen. 2 dagen geleden besloot ik haar te bellen en ze was een beetje kwaad dat ik zolang gewacht had. Ik vond het zo lief dat ik overmand werd door gevoelens voor haar. De volgende dag kwam Kalida voor een aantal dagen Meesters dienen. Zoals altijd neemt Meesteres dan afstand van mij zodat ze haar sub alle aandacht kan geven. Ik had haar niet mogen bellen nu mis ik haar zo enorm dat ik elk moment in huilen kan uitbarsten.

Meesteres laat me nog steeds elke ochtend rennen. Deze ochtend had ik het maar moeilijk mee. Mijn benen wilden niet, het was koud, ik kwam amper vooruit. Toen dacht ik opeens aan iets wat Meesteres me geleerd had tijdens harde pijn sessies, zeg haar Mantra zodat je focus weer naar haar gaat.

Ik begon in mijn hoofd met:
“Madame Caramel is my Goddess”
“Madame Caramel is my Queen”
“I love you”
“I will worship you for the rest of my days”

Ik herhaalde de zinnetjes keer op keer en begon het zelfs luidop te zeggen. Ik begon harder te lopen en voelde me een met Meesteres. Mijn gedachten begonnen meer kinky te worden. Wat als Meesteres me zou laten lopen maar haar collar om. Of wat als ze achter me aan zou fietsen met haar zweep om me harder te laten lopen. Ongemerkt ging ik ook harder lopen tot ik buiten adem was. Ik moest even stoppen, ik kon niet meer. Ik moest even lachen de gedachte van Meesteres met haar zweep doet wonderen. Ik voelde een erectie die natuurlijk door het kooitje in bedwang gehouden werd opkomen. Tijd om verder te rennen, ik liep zonder problemen naar huis.

Natuurlijk even douchen en toen ik uit de douche stapte deed mijn voet pijn. Ik keek even en zag een mooie blaar. Ik hoopte zo dat Meesteres mij pijn zou doen en zelfs op afstand heb ik de beste Meesteres ooit die mij op haar manier laat afzien.

Wil je onze kinky femdom advonturen volgen kijk dan op Meesteres haar onlyfans.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*