Meesteres Elena (Nieuwegein)

Als Meesteres Elena de kamer binnen stapt zie je een prachtige slanke dame met het ultieme vrouwelijke lichaam. Je vermoed dat ze net uit een fashion shoot is gestapt. Ze lach even heel lief naar je en je smelt op je knieën voor deze schoonheid. Net als je denk haar aan te kunnen raken krijg je een klap in je gezicht. Eerst toestemming vragen klinkt het scherp, mag ik je aanraken Meesteres stamel je voorzichtig. Een simpel nee is het antwoord eerst laten zien dat je het waard bent. Ze laat haar zweep knallen en een diep onderdanig verlangen maak zich van je meester. Je verlangt om de zweep hard te voelen zodat je kan laten zien dat je het waard bent om een slaaf van Meesteres Elena te zijn.

Denk je dat je het ook waard bent? Boek dan een sessie met Meesteres Elena in Dynamite Prive.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*