Meesteres Dionne Grif

Zo af en toe kom je in de bdsm wereld iemand bijzonders tegen. Meesteres Dionne Grif is meer dan bijzonder. Wanneer ze de kamer binnen komt dan voel je de sfeer veranderen het is alsof alles stiller word uit eerbied voor deze Godin. Je macho gedrag verdwijnt met de eerste blik waarmee je voorzichtig naar haar voeten kijkt.

Meesteres zegt niets en gaat zitten op wat voor dit moment haar troon is. Ze wijst voor zich op de grond en je gaat snel op je knieën voor haar zitten. Ze begint te praten terwijl je diep in haar ogen kijkt en je hebt je nog nooit zo op je plek gevoeld. Eindelijk na al die jaren heb je gevonden waar je naar op zoek was, Meesteres Dionne Grif.

Boek snel een sessie en ontmoet je nieuwe Meesteres.
blackqueenxd@outlook.com
0619267552

Ik ontvang op de volgende data:
04-01 l Eindhoven
10-01 l Almere
18-01 l Almere
25-01 l Amersfoort
28-01 l Almere
31-01 l Amersfoort

1 Reactie op Meesteres Dionne Grif

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*