Meesteres op zak

Mistress Soviet Mercedes

Van toen tot nu:

Het is al flink wat jaren geleden dat ik voor het eerst in aanraking ben gekomen met BDSM, en vanuit daar mijn pad binnen deze dynamiek en fascinerende wereld ben gaan onderzoeken.

Destijds was er veel meer “real-time” contact en staken dagelijkse bezigheden anders in elkaar.

Meesteres Soviet Mercedes en Mistress Shane

Wanneer tijd sneller begint te gaan en daarbij de nodige technische en sociale veranderingen komen is het ook te merken binnen ons mooie wereldje.

Persoonlijk moet ik zeggen dat ik enorm content ben met de veranderingen en ontwikkelingen.
Waarbij sommige mensen klagen dat er amper meer “echte” meesteressen zijn en de (online) platfora oververzadigd zijn, heb ik juist gemerkt dat het de relatie, band, en dynamiek tussen Mijzelf, Mijn onderdanen en Mijn slaven juist verbreed en verdiept.

Op het thema “echte meesteressen”: het is een kwestie van je huiswerk doen. Mensen die dingen dat het een makkelijk zakcentje verdienen is, vallen snel door de mand en missen de kennis noch kunde.
Als je serieus bent over je dienstbaar op stellen, dan valt onderzoek doen tevens hieronder. Wees er echter wel van bewust dat je “echte meesteres” niet verwacht met wat JIJ als “echte meesteres beschouwd”.
Om in Mijn context te blijven: ikzelf, als Female Supremacist kan het weinig schelen hoe anderen de term Meesteres definieren. Ik (en Mijn volgelingen) kennen mij als geen ander en weten dat ik weinig waarde hecht aan zulke termen of regels.

In de tijd waarbij iedereen een smartphone heeft, houd dit in dat ik tevens ten alle tijden contact kan hebben en Mijn bazigheid kan uitoefenen indien gewenst.

Godin Soviet Mercedes

In plaats van ergens een tijdschrift te hoeven kopen, is het een kwestie van video bellen of een video bestellen nu.
In plaats van langdurig en traag contact, is een slaven-opdracht binnen Whatsapp-bereik.

Daar we “vroeger” zorgvuldig moesten plannen om te kijken wanneer we het “spel” en verdere training konden voortzetten, kan dit allemaal nu met het extra middel in dit digitale tijdperk.

Begrijp me niet verkeerd, ik zal ten alle tijden mijn “real-time” sessies blijven doen en Mijn onderdanen en Slaven blijven trainen, de sadiste in Mij geniet hier nu eenmaal van.
Echter hoef ik niet te doen alsof ik het internet-contact minder leuk vind.

Op sommige vlakken kan het zelfs leuker zijn, daar het de mentale discipline en gewilligheid van de slaaf op proef stelt.

Het geeft gewoon een extra kick wanneer ik weet dat je het heel moeilijk hebt door mijn woorden en physique.

Op dit moment heb ik diverse volgelingen in Mijn stal.
Van slaven die af en toe een (video)opdracht bestellen, wekelijkse real-time slaven waarbij de training verder gaat op afstand, chantage/blackmail fantasie spellen/opdrachten, video of bel sessies, text sessies, Mijn trouwe Financiele (geld)slaven, slaven die Mij vertroetelen in Worship sessies, Chastity sessies en keyholding, micro trainingen en uitgebreide trajecten als (sissy) hoertjes tot de bekende “Meesteres-op-zak-paketten”-waarbij je de hele dag (of zelfs meer) met Mij mag praten.

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar altijd zorgvuldig uitgekozen.

Indien je OOK behoefte hebt om je dienstbaarheid te verbreden mag je BELEEFD contact met Mij opnemen, raadzaam via Mijn website

www.SovietMercedes.com


Je mag ook per WhatsApp contact met Mij opnemen op 06-51787512

WEES ER OP VOORBEREID: dat ik verwacht dat je uiterst beleefd bent in je toenadering.
Je krijgt maar 1 kans op een eerste indruk, dus koester deze goed.

Soviet Mercedes website
Soviet Mercedes Twitter
Soviet Mercedes Instagram

Clips:
Clips 4 Sale
IWantClips
ManyVids
KinkBomb

Call and Skype with me on NiteFlirt

To tribute/ send cash/ gift cards and all info: F You Pay Me 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*