Madame Caramel – Eindhoven 27-2 januari

Goed nieuws, de prachtige donkere Meesteres Madame Caramel komt rond nieuwjaar naar Nederland en heeft ruimte voor sessies.

Madame Caramel is de ideale Meesteres als je wilt ervaren hoe het er aan toe gaat in een D/s lifestyle. Het liefst ontvangt ze je in haar flat in Eindhoven waar ze volledig ontspannen is en alle tijd neemt om je op je plaats te zetten. Elke fout die je maakt zal bestraft worden met de ruime collectie toys die ze beschikbaar heeft.

Wil je haar graag in een studio zien, dan kan dat ook maar dan komen de kosten voor het huren van de studio en haar reiskosten er bij.

Elke ochtend heeft Madame Caramel ruimte voor 1 speciale jongen die het genoegen krijgt om haar toilet te zijn. Wil je deze bijzondere ervaring meemaken dan dien je om 8uur beschikbaar te zijn want Meesteres wacht niet.

Prijzen zijn afhankelijk van je wensen en tijd en beginnen vanaf 250 euro. Om geen tijd te verliezen is een deposit altijd nodig. Dat kan via een amazon gift card. Die naar hoxtondungeonsuite@gmail.com  gestuurd moet worden.

Wil je graag weten hoe een sessie met Madame Caramel er aan toe gaat lees dan de blog van MC_Joris of bekijk eens een clip.

Boek snel want de plaatsen zijn beperkt en Madame Caramel is altijd een veel gevraagde Meesteres: madamecaramelondon@gmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*