Domination Palace – Slave Party

De slaven party’s van het Domination Palace staan bekent voor het vele spel, kink maar vooral veel plezier. Met een grote glimlach laten de aanwezige dames de jongens flink afzien zowel fysiek als mentaal met leuke maar ook vernederende opdrachten.

Deze keer is op dinsdag 26 november van 21:00 tot 23:30.

Hoe ziet de avond er ongeveer uit?
We beginnen met een Quiz en we hebben verschillende thema kamers. De Quiz gaat over de aanwezige dames Mrs. Nina, Mrs. Manja, Mrs. Do, Mrs. Samantha, Mrs. Zascha en Mrs. Denise, dus zorg dat je goed bent voorbereid. Je wilt namelijk niet op het verliezers bankje komen. (Tip: lees zorgvuldig onze website en dan met name de aanwezige dames)

De kaarten worden telkens geschud en je zal niet stil zitten. Je kijkt je ogen uit en/of je wordt onderhanden genomen.

Let op: We hebben maar een beperkte beschikbaarheid, dus boek snel je plekje via telefoonnummer: +31(0)40 2045749 of via de mail: dominationpalace@hotmail.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*