Porcupine

We zijn week 4 begonnen van locktober en eindelijk was ik weer samen met mijn Meesteres. Ze was best wel streng en veeleisend en dat vind ik altijd lastig tijdens mijn chastity periode. Mijn lichaamstaal naar haar was dan ook niet altijd zoals het bij een goede sub zou zijn.

Op vrijdag zouden we filmen voor Meesteres haar nieuwe clipsite. De ideale gelegenheid om mij met de cane weer even recht te zetten. Ik lag vastgebonden op de spankingbench en Meesteres liet haar cane op volle kracht op mijn kontje neerkomen. Het doet altijd pijn maar deze keer kon ik er niets mee. Het ging door mijn lichaam heen als een bliksemschicht en gelukkig lag ik veilig vast gebonden want ik had niet braaf uit mezelf blijven liggen.

Meesteres bleef me slaan en ondertussen was de paniek volledig toegeslagen. Ik moest stil liggen, een kreten van pijn en beiden waren onmogelijk. Voor het eerst sinds lange tijd faalde ik de wensen van mijn Meesteres. Ik kan haar teleurstelling voelen en hoe hard ik ook mijn best deed ik kreeg mezelf niet in een staat om haar cane slagen op te vangen.

Sneller dan gebruikelijk stoppen Meesteres en toen ik los was viel ik op mijn knieën voor haar en barstte het in huilen uit. Meesteres hield me even vast en stuurde me dan naar buiten om even bij te komen.

Dat hielp ik maakte een wandeling ging wat drinken en toen kreeg ik een berichtje dat ik terug moest komen voor de volgende clip.

Meesteres had haar verpleegster outfit aangetrokken en er stond een heel arsenaal aan naalden en desinfectie middelen klaar. Ik werd al snel volledig in cellofaan gedraaid en kon geen kant meer op. Alsof dat nog niet genoeg was gebruikte Meesteres duct tape om me helemaal vast te zetten.

Wat een lekker gevoel is dat, dat je echt geen kant meer op kon. Mijn geest werd rustig en ik was er klaar voor. Al snel voelde ik de eerste prik en het eerste naaldje ging mijn ballen in. Het deed wel pijn maar ik kon het hebben. De pijn bouwde echter op naald na naald en na een naald of tien was ik echt aan het afzien.

Meesters zag het en stopte even, ik kom tot rust door haar aanrakingen en voelde haar energie met mij 1 worden. Ik was klaar voor de rest. De pijn was daar maar ik kon het een plaats geven en ik was zo blij dat ik het kon hebben.

Het verwijderen van de naalden ging snel voorbij en Meesteres stuurde iedereen weg. Ze ging met haar handen over mijn lichaam en ik was in de zevende hemel. Aan al het goede kwam een eind en Meesteres knipte de tape open. Opnieuw moest ik huilen maar deze keer waar het happy tranen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*