Madame V – 24/26 Oktober

Madame V verblijft vanaf 24 tot 26 oktober in Den Haag. Madame V staat ook open voor sessies in Amsterdam. Zolang ze het ruim op voorhand weet en dat haar reis en verblijfs-kosten vergoed worden.

Om je sessie vast te leggen kan je het beste een email sturen naar MadameV@protonmail.ch Stuur een lijstje met je kinky wensen en verlangens samen met het tijdstip en datum. Sessie in Den Haag kunnen vanaf de ochtend tot laat in de avond gehouden worden. Madame V kan zowel sessies voor beginners als de ervaren subs geven.

Laat ook weten waar je verblijft omdat Madame V zowel hotels of studio’s gebruikt als ze niet in haar thuisstad New York is.

Madame V is een ervaren en kundige professionele Dominatrix. Met expert kennis in onder andere: corporal punishment, medische fetisj, bondage, anaalspel (ook stap-on). Ze geniet ook van verbale vernedering en kan je teasen tot je knapt. Wil je de volledige lijst van mogelijkheden kijk dan even op haar website.

Bij een goed voorstel kan Madame V haar verblijf verlengen.

Op haar website staan alle reisplannen en nieuwtjes maar ook twitter en Instagram zijn uitstekende bronnen.

Tot in Den Haag!

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*