Ik ben een sub

Ken je dat? Je hebt van binnen een onrustig gevoel. Je weet niet precies wat het is, maar al jaren voel je dat er iets niet klopt. Dat je op zoek bent naar iets, maar je weet niet precies naar wat. Misschien is het een zoektocht naar jezelf, wie zal het zeggen. Het is niet tastbaar, ook niet te omschrijven. Je bent je er niet van bewust tot het moment dat het er is. Ergens op middelbare leeftijd weet je ineens dat je het hebt gevonden. Of misschien heeft het jou gevonden, of is de tijd rijp om gevonden te worden. Vanaf dat moment is mijn leven ingrijpend veranderd, nam het zomaar een positieve wending. Ik ga proberen uit te leggen wat er toen gebeurde.

Verder Lezen:
Ik ben een sub deel 1
Ik ben een sub deel 2

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. 2020 een terugblik - The Kinky Web

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*