Femdom Ball 2019

Gisteren was het dan eindelijk zover Femdom Ball 2019. Meesteres had het er de afgelopen maand ongelooflijk druk mee om alles goed te organiseren. Het is ongelooflijk hoeveel communicatie het vraagt. Hoewel alle veelgestelde vragen netjes op de website of via de mailinglijst beantwoord worden. Moet bijna iedereen toch iets vragen. Zo vreemd is het ook niet hoe dichter bij het event hoe meer spanning er is.

Tot grote ramp was de op maat gemaakte jurk voor Meesteres niet op tijd en moest er in allerijl een alternatief gevonden worden. Je kan het nauwelijks een alternatief noemen want Meesteres zeg er absoluut prachtige uit in haar witte gala jurk.

Alle sissies waren aangekleed en naar de locatie gestuurd zodat ze daar konden helpen met de laatste voorbereidingen.

Toen was het onze beurt, Meesteres in haar prachtige witte jurk. Meesteres haar findom dochter zag er ook subliem uit en ik helemaal in het zwart.

Alles stond gelukkig helemaal klaar toen we aankwamen en het duurde niet lang voor de eerste gasten binnen kwamen druppelen. De ene had nog een mooiere jurk aan dan de andere Meesteres. Prachtig om te zien hoeveel moeite iedereen had gedaan om er op hun best uit te zien.

Toen iedereen binnen was opende Lady Sophia Larou het femdom ball. Ze heeft een prachtige geschoolde opera stem en opende met een nummer waar de hele zaal stil van werd en geƫmotioneerd zat te kijken naar Lady Sophia Larou en haar strijkorkest.

Daarna was het de loterij, voor het prachtige doel The Outsiders Trust werden honderden tickets verkocht voor een totaal bedrag van 1450 GBP. De prijzen waren dan ook niet niets de hele bdsm industrie had hun best gedaan om prachtige prijzen bij elkaar te brengen.

Na een drankje en een hapje die er heerlijk uitzagen maar die natuurlijk alleen voor de dames waren. Was het tijd voor de mode show. Dit jaar door House of Harlot verzorgt. De mooiste creaties kwamen langs maar de aller mooiste jurk was zonder twijfel deze gedragen door de Nederlandse Olivia Valentina.

Toen was het tijd voor de laatste act. Dat was er eentje waar ik vol spanning naar uitkeek. Een demonstratie met zwepen. Al snel knalden twee zwepen door de lucht en de sub stond zonder ook maar een mm te bewegen ook toen de zwepen met volle kracht op zijn lichaam neerkwamen onderging hij alles zonder te verpinken. Wat een prachtige zweepbeheersing heel mooi op te zien.

Dat was het einde van het programma en daarna werd er nog veel gespeeld in de tweede kamer waar de spanking bankjes stonden en natuurlijk een kooi voor stoute subs.

Iedereen lachte en het was weer een prachtige avond. Ik had nog even de tijd om met een aantal Meesteressen te praten. Zoals Madame V die snel naar Nederland komt.

Wat ben ik trots op mijn Meesteres dat ze het weer allemaal zo mooi voor elkaar gekregen heeft.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*