Meesteres Vesta is terug

Het is alweer bijna 5 jaar geleden dat Mrs Vesta een gevestigde orde was in het Antwerpse. Ze stond bekend als streng en hard maar wie zich volledig voor haar inzette had een prachtige Meesteres aan haar.

Nu vijf jaar later is ze terug en ook nu is ze niet de standaard Meesteres waar je met wensenlijstjes naar toe kan. Maar haar fetisjes zullen je zeker bevallen van het betere zweep werk tot een lekkere golden shower of travestie spel.

Wil je een meer intieme relatie met haar vraag haar dan om de sleutels van je kuisheidskooitje te bewaren. Ze zal elk orgasme en verlangen van je controleren zodat je eindelijk je zelf kan zijn, de slaaf van Meesteres Vesta.

Meer info en contact via sexjobs

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*