Meesteres Isla Deep (September 4-12)

Meesteres Isla Deep is een bazige elf uit Scandinavië. In haar thuishaven Berlijn heeft ze een toegewijde groep slaven, maar ze reist daarnaast graag de wereld over om meer volgelingen te krijgen. Isla Deep is een ware Godin die je om haar vinger zal winden met haar schoonheid en charme. Hoewel ze sensueel is zal het haar niet schromen om jou op je plaatst te zetten door middel van pijn en vernedering. Ze wordt graag gediend en aanbeden, waarvoor ze je zeker zal belonen met haar gemene liefkozing.  

Meesteres Isla Deep is op dit moment in Nederland (September 4-12) en ze nodigt een groep nieuwe slaven uit om het exclusieve plezier van haar autoriteit te voelen. Ze is beschikbaar voor sessies in Regio Amsterdam en/of Den Haag en andere steden op verzoek. Neem contact op voor details en afspraken: deepinisla@protonmail.com. Sessies in Engels, Duits, Zweeds of Fins.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*