Holy Trainer + PA

Meesteres sluit me steeds vaker en langer op in mijn kuisheidskooitje. Onlangs met een nieuw record tijd van 90 dagen. Omdat ik altijd op en neer vlieg gebruiken we de Holy Trainer om geen problemen te hebben in de luchthaven.

De laatste maanden komt steeds vaker naar voren dat Meesteres haar eigendom wil piercen met een Prince Albert. Het probleem is dan natuurlijk hoe we mijn kuisheidstrainer verder kunnen zetten met de extra veiligheid van de piercing.

Meesteres ziet eigenlijk altijd haar wensen in vervulling gaan want afgelopen week kwam Holy Trainer met een nieuwe extensie uit namelijk een kabeltje om je Prince Albert piercing vast te zetten. Volgens de makers nog steeds luchthaven vriendelijk, het lijkt er op dat ik nu geen excuus meer heb om veilig opgesloten te zijn voor mijn Meesteres.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*