De wijnkelder

‘Is het hier wel?’ Heleen kijkt Vince vragend aan. De aanblik van de vervallen muren rondom iets wat nog voor een chateau door kan gaan, is mistroostig. Hij kijkt op het kaartje en staart naar de navigatie. ‘Ja, het is hier echt. Die man had al gezegd dat het iets vervallen was’. Met gefronste wenkbrauwen kijken ze in het rond. Er staan nog wel wat auto’s op het parkeerterrein, maar mensen zag ze niet. Veel zin in de wijnproeverij had ze ook niet, maar de man had er zo op aangedrongen dat het sneu werd om niet te gaan. Op haar hakken en leren jurkje ploetert Heleen door het grind, naar iets wat lijkt op een ingang. Ze schrikt wanneer er plotseling een deur openzwaait en de man hartelijk wuift. Ze hoort Vince iets mompelen, wat lijkt op een vloek terwijl het grind onder haar hakken knarst.

Binnen gekomen staan er een twintigtal mensen om de vaten wijn heen. Het geroezemoes stopt wanneer ze binnenkomen. Beleefd wordt er gegroet, hier en daar een knikje en zo nu en dan een bonjour. Heleen voelt een rilling over haar rug gaan, dit is niet het gezelschap wat ze zoekt in haar vakantie. ‘We halen de gemiddelde leeftijd aardig naar beneden, fluistert Vince’. Beleefd voegen Heleen en Vince zich in de kring, gelukkig wel op de tweede rij. De man begint enthousiast aan zijn verhaal en loopt richting een zware houten deur die blijkt te leiden naar de vertrekken onder het chateau. Heleen en Vince schuifelen achteraan de donkere gangen in, die slechts schaars verlicht worden. Vince plaagt haar door het jurkje steeds omhoog te duwen. Een pets op zijn hand blijkt niet afdoende, een jongensachtige grijns op zijn gezicht. Buiten was het zo’n 35 graden, hier onder het huis was het lekker koel, toch iets positiefs fluistert ze hem zachtjes in de oren.

Het blijkt een waar gangenstelsel te zijn, wat uiteindelijk leidt naar de plaats waar de grote vaten wijn staan te gisten. Beide kanten van de ‘grot’ liggen vol met houten vaten, soms twee rijen dik. De man orakelt enthousiast door en vertelt het verhaal van zijn wijn. Heleen voelt een hand voorzichtig onder haar leren jurkje glijden terwijl de andere hand over haar rug strijkt. Schalks kijkt ze om en ziet de pretoogjes van Vince. Voorzichtig maar dwingend duwt hij haar wat meer naar achter, zodat ze in de schaduw van de vaten komen te staan. Een man probeert interessant te doen en stelt steeds allerlei vragen aan de gastheer, tot vervelens toe. ‘Dat moesten ze verbieden’, fluistert Heleen. Ze voelt de hand van Vince verder omhoog glijden, de stekeltjes van zijn ongeschoren gezicht beroeren haar nek. ‘Bedoel je dit’, hoort ze hem zacht in haar oor fluisteren. Ze zet haar benen iets uit elkaar, een slip droeg ze niet met het warme weer. Stoïcijns doet ze net of ze aandachtig luistert naar de discussie tussen de irritante man en gastheer. ‘Ben je aan het solliciteren naar iets, Vince? Moet ik je straks straffen?’ “Mmmmm, als dat zou kunnen. Ik ben er wel aan toe, na dit gedoe hier’, fluistert hij terug haar ondertussen zachtjes in haar nek kussend.

Zijn vingers gaan door met het strelen van haar lippen en voorzichtig duwt hij een vinger naar binnen, ze voelt een rilling door haar lijf gaan. Dit keer een rilling van genot en geilheid. Dwingend duwt hij haar benen verder uit elkaar en trekt haar kont verder naar achter. Loom speelt hij met haar clitoris, zijn andere hand streelt het leer over haar borsten.

Ze hoort het zachte geluid van een rits en vervolgens probeert hij haar te penetreren. Ze zet zich schrap op haar naaldhakken en Vince drukt langzaam door, lichtelijk gehinderd door het niet zo ideale standje. Traag dringt hij binnen, een zucht van genot ontsnapt aan haar lippen. Haar heupen stevig vasthoudend glijdt hij bij haar naar binnen. Ze voelt haar gezicht rood worden, haar spieren spannen zich, een golf van genot overspoelt haar. Ze staat net op het punt om zichzelf te verliezen in het genot van het moment als ze schrikt van een applaus.

Bevend en zweverig duwt ze hem weg, haar jurkje glad strijkend en hard mee klappend. De mensen lopen richting het vat waar Vince nog staat te klunzen om zijn lul in zijn broek te krijgen en dicht te ritsen. Ze ziet de kleur op zijn gezicht en schiet in de lach, terwijl de mensen haar verbaasd aankijken.

Ze hebben twee dozen wijn gekocht en zijn snel vertrokken.

Zara van Amstel

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*