Damax metalen ‘wandelstok-cane” getest door Meesteres Victoria

Gisteren was het dan weer zover, een nieuwe sessie bij Mrs. Victoria, en ik had mij weer enorm in de nesten gewerkt, een van de weinige dingen waar ik goed in ben… mijzelf in de problemen brengen, maar dat terzijde….

ik had mij dus zelf een hele “straf” bezorgd met mijn “challenge”… en leverde mij onder andere cane-slagen op…. ik moest wel even slikken toen Mrs. Victoria mij de cane liet zien…. Niet zo’n bamboestokje, maar een prachtige metalen cane… Echt prachtig om te zien, wederom een puur stuk vakmanschap van Damax, maar ik werd oprecht angstig toen Mrs. Victoria het aantal bekend maakte…. 290 cane-slagen stonden mij te wachten….

De beentjes werden een beetje slapjes, en de zenuwen maakten zich meester van mijn lichaam. Maar wie Mrs. Victoria kent, weet dat Zij een Dame van Haar woord is, dus er zat voor mij niets anders op om de slagen in ontvangst te gaan nemen.

De eerste ferme tikken telden natuurlijk weer niet mee…. Dat was alleen even om te voelen en kon ik er even aan wennen…. Maar toen de eerste serie slagen kwam, was er geen stoppen meer aan… en gek genoeg werden de slagen voor mijn gevoel steeds fijner… ik had zelfs het gevoel dat Mrs. Victoria helemaal niet zo hard sloeg, maar na het zien van beelden die Zij tijdens de caning had gemaakt, zag ik dat Zij in een strak en regelmatig tempo doorsloeg, absoluut niet soft (maar ook niet genadeloos hard), maar op een wijze die ik heel goed kon handelen, mijn billen werden heerlijk gevoelig (en nu voel ik ze nog goed) maar stiekem verlangde ik naar meer, ik vond het best wel jammer dat het aantal bij 290 bleef.

Deze metalen cane van Damax is echt een waanzinnig mooie cane, een wandelstok cane. Heel gemeen qua impact, maar tegelijkertijd geeft deze ook een ontzettend fijn gevoel…. Niet te vergelijken met bamboe, houten, rubberen of wat voor een materiaal ook…. Deze cane van Damax heeft mijn hart gestolen… Echt een waar stukje vakmanschap waar Damax trots op mag wezen, ik geef de cane een dikke 10.

Mrs. Victoria, bedankt dat U mij intens heeft laten genieten van deze caning, en dat U mij ook een “tikje” verliefd heeft gemaakt op de “wandelstok-cane” van Damax !

U mag wel oppassen, want straks ga ik caning al helemaal niet meer als een straf zien, maar juist als een beloning 🙂

Liefs slaaf g.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*