90 dagen kuis voor Meesteres

Toen de vorige keer dat ik mijn Meesteres zag en ze met niet bevrijde maar met met een heel pijnlijk kontje terug opgesloten achterliet had ik het best zwaar.

Deze keer ging ze naar het Midden Oosten en dat is voor mij altijd extra lastig. Ze heeft daar meerdere toy boys zitten en er zijn altijd super rijke mannen die haar voorstellen doen waar veel vrouwen moeite hebben om nee op te zeggen.

Meesteres liet me nog elke ochtend rennen, het is nu opgelopen tot een vol uur. Ook mijn dieet houd ze streng in de gaten. Elke maaltijd gaat op de foto ter goedkeuring van mijn Meesteres. Gelukkig lijkt het allemaal wel te werken, want elke weet ging er wel een halve of hele kilo vanaf.

Ik had ondertussen wel een ritme te pakken. Elke ochtend om 6:30 opstaan, rennen, douchen met de fiets naar het werk, werken en weer thuis rond 7 uur. Dan was ik altijd zo super moe dat ik niet veel meer kon doen dan eten en wat netflix kijken. Eigenlijk was het maar goed dat Meesteres wat afstond genomen had want het seksuele verlangen naar haar kon ik er nu niet bij hebben.

Uiteindelijk was Meesteres weer terug in Londen maar ik kon door het werk niet naar haar toe. Meesteres was weer helemaal terug en ik kreeg sexy foto’s en we praten lang aan de telefoon. Dat resulteerde in compleet slapeloze nachten want mijn kooitje moest hard werken om alles onder controle te houden.

Uiteindelijk was het dan zover, Meesteres kwam aan op luchthaven Eindhoven. Wat is ze toch mooi, elke keer als ik haar lang niet gezien heb krijg ik tranen in de ogen als ik haar weer zie. Het was meteen weer als vanouds, ze was super lief maar ook streng en veeleisend.

Die avond, moest ik me schoonmaken en Meesteres zat met haar strap-on op me te wachten. Wat een heerlijk gevoel was het toch om haar diep in me te voelen. Ik kon er geen genoeg van krijgen en probeerde haar dieper en dieper in me krijgen, wat had ik graag gehad dat ze een grotere strap-on had mee genomen die me nog dieper en harder kon nemen.

Uiteindelijk vond Meesteres het genoeg en tot mijn groot genoegen, nam ze het sleuteltje van mijn kooitje. Hij ging open en ik was meteen steen hard. Meesteres vond het niet nodig dat ik de ring uitdeed want het kooitje ging er toch zo weer op. Langzaam ging ze op en neer met haar hand en al na 20 seconden was ik op het punt van komen.

Meesteres hield me goed in de gaten en toen het moment er was stopte ze en ik kwam klaar door hard de lucht te neuken, op zoek naar een vorm van wrijving maar Meesteres zat me lachend aan te kijken terwijl mijn zaad door de lucht spoot zonder veel plezier. Schoonmaken en terug komen was het commando.

Al bij al was ik slechts een paar minuten vrij geweest en nu zat ik weer netjes opsloten in mijn holy trainer. De volgende dag gingen we op familie weekend. Het blijft raar om met mijn moeder te praten terwijl Meesteres met haar sleuteltjes speelt die om haar nek hangen.

Op maandag was het dan eindelijk zo ver, 2 weken Cyprus met Meesteres. Ik had er helemaal zin in. Een grote tas met speeltjes ging mee, die ik met veel plezier ingepakt had. We stonden al bij de auto toen ik op eens door had dat de sleuteltjes nog steeds op de slaapkamer lagen. Voorzichtig herinnerde ik Meesteres en gelukkig mocht ik ze halen.

De eerste dagen waren vooral relaxen, zwemmen, eten en slapen. Gelukkig had Meesteres mijn dieet los gelaten en kon ik lekker genieten van al het goede dat het hotel te bieden had. ’s Nachts liet mijn kooitje altijd weten dat ik niet vrij was maar omdat we tot 10 uur in bed bleven liggen was dat allemaal niet zo erg.

Na een paar dagen begon Meesteres me meer en meer te teasen. In het zwembad waren we als tieners die voor het eerst de liefde ontdekken en ’s avonds moest ik Meesteres verwennen. De volgende dag deed Meesteres er nog een schepje boven op en heb ik een half uur lang haar kontje mogen likken wat me altijd super hard maakt.

Uiteindelijk wilde Meesteres meer en toen was het grote moment daar, na 90 dagen krijg ik eindelijk met vrijheid terug. Niet voor mij natuurlijk maar om Meesteres te verwennen. Veel verwennen was er niet bij want ook nu was het na een paar seconden raak. Gelukkig was het de rest van de vakantie elke dag raak. Nu was het ook echt vakantie voor mij.

Jammer genoeg bleef de speeltjes tas dicht en heb ik nu op mijn caning na al maanden niet meer echt gespeeld maar ja zo heeft een sub altijd wat te klagen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*