Clientenstop Miss Lynn Cane

Zonder innovatie geen vooruitgang al jaren is Miss Lynn Cane een veel gevraagd Meesteres. Haar bezieling en beleving die ze in een sessie legt zorgt er voor dat menig sub in haar zijn ultieme Meesteres vind.

De relaties die Miss Lynn Cane heeft met haar subs koester ze en wil ze graag verder uitdiepen. Om dit te kunnen doen heeft ze besloten om na 14 september geen nieuwe slaven meer aan te nemen.

Na haar vakantie zal ze alleen nog maar spelen met subs en fetishisten die voor 14 september een sessie hebben aangevraagd.

Heb je altijd al getwijfeld om een sessie te boeken bij deze prachtige Meesteres neem dan snel nog contact op wat binnen kort kan het zo maar te laat zijn. Stuur dus voor 14 september een e-mail naar misslynncane@hotmail.com en stel je netjes voor en dit kan zomaar de start zijn van de rest van je leven in dienst van Miss Lynn Cane.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*