Dagboekpagina van Slaaf Humpey

Chastity for Soviet Mercedes

Ik ben er weer, Hare Majesteit Soviet Mercedes.

Een mooi moment om Mijn slaaf Air Hump, ook wel bekend onder koosnaampje Humpey, voor te stellen.
Daarbij vertelt hij graag vanuit zijn perspectief hoe de training verloopt en hoe hij deze ervaart.

Persoonlijk moet Ik erbij vermelden dat Ik enorm trots ben op hoe goed hij zijn best doet voor Mij.

Er zijn altijd momenten waarop Ik het hem lastig maak, maar desondanks weet hij zijn best te doen om Mij te amuseren en te vermaken met zijn leed.

Hieronder in zijn eigen woorden:

Enkele jaren geleden ontdekte ik voor het eerst dat ik onderdanige gevoelens koesterde. Zo groen als ik nog was startte ik met experimenteren met deze gevoelens, zonder dat ik eigenlijk precies wist waar ik naar zocht. Ik heb over de jaren fysieke afspraken gehad met een handjevol meesteressen, maar er bleef toch steeds iets kriebelen. Op het moment zelf voelde het meesteres-slaaf contact prettig, maar naderhand voelde het incompleet. Het contact met die meesteressen gaf mij uiteindelijk geen voldoening. Alsof er een dieper verlangen was… maar wat?

Een paar weken terug kwam ik er eindelijk achter nadat ik in contact kwam met mijn lieftallige, maar soms ook zeer strenge, meesteres Soviet Mercedes. Al vanaf het eerste moment dat ik contact had met haar voelde dit contact totaal anders dan de andere meesteressen waarmee ik tot nu toe contact heb gehad. Normaal gesproken was ik gewend om bij contact met een meesteres een grote lijst wensen na te lopen en daarbij uitgebreid de wensen, fantasieën en verwachtingen door te spreken. Dit zinde mijn meesteres geenszins en dus werd dit idee door haar heel beleefd en correct van tafel geveegd. Ik werd gewezen op het concept ‘topping from the bottom’. De onderdanige dirigeert het spel vanuit de onderdanige positie. Al snel werd mij duidelijk dat ik dit al die tijd heb proberen te doen. Mijn gevoel als onderdanige was daardoor nooit compleet. Eigenlijk was ik nog nooit ècht onderdanig geweest.

Meesteres Soviet Mercedes reikte mij haar hand toe. Ze vroegmij of ik klaar was om meegevoerd te worden op haar pad. Omdat ik nog zo groen was beloofde ze mij heel voorzichtig te beginnen, zonder mij te vertellen waar ik uiteindelijk in terecht zou komen. Ik was op dat moment best een beetje bang… want waartoe leidde dit pad? Achter mij was alleen maar een diep dal omhuld door duisternis. Ik moest blind vertrouwen op een meesteres die ik bovendien nog maar net kende. Mijn hart bonsde in mijn keel. Mijn handen trilden. Nog voordat wij gestart waren liet mijn meesteres mij hierdoor al ervaren hoe ware onderdanigheid en echte machteloosheid aanvoelde.. HEERLIJK! Hoe bang ik op het moment ook was greep ik haar hand met beide handen aan. Het is nog maar te bezien of dit de juiste keuze was.

Na inmiddels ongeveer 3 weken contact met haar gehad te hebben ben ik, naar mijn idee, al redelijk op weg om een goede onderdanige te worden, voor zover ik dit als onderdanige natuurlijk kan en mag beoordelen. Mijn onderdanigheid wordt regelmatig op de proef gesteld. Vaak moet ik dingen doen voor mijn meesteres. De dingen die ik moet doen zijn voor mij niet altijd even leuk. Mijn meesteres houdt er namelijk vooral van om haar onderdanige te laten branden van verlangen. Je zover buigen dat je het gevoel krijgt dat je gaat breken, maar dat toch net niet doet. Zij weet dat ‘breaking point’ precies goed aan te voelen en je de volgende keer net dat stukje verder te buigen. Maar gelukkig geeft zij mij ook wel de ruimte op adem te komen als de spanning mij te hoog wordt. Tenminste, nu nog…

Uiteindelijk is het genoegdoening die ik krijg door haar tevreden te mogen stellen, die mij door veel dingen heeft heengeslagen. Dit gevoel is bijna met geen pen te beschrijven. De tevredenheid van mijn meesteres brengt mij lichamelijk en geestelijk plezier. Dit kan een heel intens en intiem gevoel zijn voor een onderdanig. Soms zijn deze gevoelens zo intens dat ze zelfs seksueel kunnen aanvoelen. Tegelijkertijd geeft de meesteres mij spaarzaam de ruimte voor seksuele ontlading. Ik beschreef deze vicieuze cirkel naar mijn meesteres toe als een web, waarin ik verstrikt zit. Alleen zij kan mij hier uithalen door toestemming te geven uit haar web te komen… En laat haar het nu juist heerlijk vinden om mij nog net even te zien spartelen…
Ik wil mijn stukje afsluiten door mijn meesteres hartelijk te bedanken voor alle ervaringen die ik onder haar dominante en genade tot toe heb mogen meemaken. Al branden van verlangen kniel ik daarom neer voor haar waarlijk volmaakte lichaam en zeg: Dank u wel, Meesteres! Dank u dat u heeft laten zien wat onderdanigheid werkelijk inhoudt. Ik zal mij blijven inzetten om u ook de komende tijd tevreden te houden.

  • Slaafje Humpey


Ik vereis het uiterste beleefdheid, respect en controle: in alle vormen ervan.
Alleen dan krijg je de kans om Mij mee te maken.

En met een sadistische lach op mijn gezicht!

Slaaf Humpey snapt en voelt dit enorm goed.

Wellicht volgt er meer…..


Hoe mij te vinden?

Soviet Mercedes website
Soviet Mercedes Twitter
Soviet Mercedes Instagram

Clips:
Clips 4 Sale
IWantClips
ManyVids
KinkBomb

Call and Skype with me on NiteFlirt

To tribute/ send cash/ gift cards and all info: F You Pay Me 


Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*