36 uur samen

Meesteres is de afgelopen maanden eigenlijk alleen nog maar aan het reizen en ik moet enorm mijn best om haar te zien. De vorige keer waren we drie samen in Milaan. Waarna ze haar Europese tour begon. Mij achterlatend in mijn holy trainer.

Normaal zou ik pas op woensdag naar Londen gaan maar Meesteres kwam op zaterdag terug en maandag ochtend vertrok ze alweer voor een maand naar Dubai.

Met moeite mijn vlucht kunnen omboeken naar zaterdag avond zodat ik tenminste mijn Meesteres voor 36 uur kon zien. Natuurlijk had mijn vlucht vertraging en ik kwam midden in de nacht in Londen aan. Meesteres lag al in bed en na een kort gesprekje lag ik weer op mijn vertrouwde plekje naast Meesteres terwijl mijn kooitje de grootste moeite had alles in bedwang te houden.

Het was een onrustige nacht en de buren hadden een feestje in de tuin en we konden alles volgen. Midden in de nacht kwam haar dochter binnen en maakte ons wakker en toen we eindelijk een beetje sliepen in de ochtend kwam Kalida thuis. Meesteres was enorm chagrijnig. Na 6 weken in kuisheid kan ik mijn emoties maar met veel moeite in toom houden en wat een romantische dag met ons tweeen had moeten zijn had niet slechter kunnen beginnen.

Kalida had een lekker ontbijtje gekookt maar ook dat liep niet relaxed. Meesteres begon te preken dat we beiden op dieet moesten en zette mij op een low carb dieet en ipv van een half uur elke ochtend rennen moest het nu 40 minuten. Ik zuchte even diep. Ik hou nu al geen half uur vol en loop als een oude man die elk moment kan omvallen en Meesteres wil me nu nog langer laten rennen. Maar ja, ik kon alleen maar ja Meesteres uitbrengen.

Toen begon het inpakken voor Dubai. Pakken voor Meesteres is altijd verschrikkelijk je krijgt opdrachten neem die zwarte jurk, je weet wel deze die ik aanhad toen we daar uit eten gingen. Ik helemaal blank kijk in de kast met 10 zwarte jurken en neem er eentje op goed geluk. Ik krijg meteen op mijn kop van Meesteres dat het de verkeerde is. Ik neem een willekeurige andere en Meesteres begint te schreeuwen dat ik niets kan en neemt dan uiteindelijk zelf de goede zwarte jurk. Zo gaat het nog een tijdje door en ik kroop steeds meer in mezelf.

Ondertussen waren ze aan het filmen in hoxton dungeon voor Black Mistresses. Meesteres wilde ook nog een aantal clips opnemen. Kalida was al daar om alles in goede banen te leiden. Ik kreeg meteen allerlei klusjes om dingen aan te vullen en de tijd bleef maar weg tikken.

Opeens was het Joris kom hier en ik wist dat het mijn beurt was. Meesteres bond me vast op de spanking bench en ik wist dat het serieus zou worden. Zonder enige vorm van opwarmen bracht ze de cane op mijn kontje neer en ik schreeuwde het uit van de pijn. Ze had geen genade en de slagen kwamen harder en harder neer. Ik schreeuwde al mijn emoties er uit maar Meesteres wilde het niet en eiste dat ik de pijn liet gaan en me overhaf. Ik kon het niet het was allemaal te veel. Maar Meesteres wilde niet stoppen tot ik liet zien dat ik het voor haar aan kon. Met een uiterste mentale inspanning hield ik mezelf in. Het lukte en net toen ik het vertrouwde gevoel kreeg stopte ze, zelfs dat wilde Meesteres me niet geven.

Meesteres stuurde me naar de douche en het water kleurde rood van het bloed. Ik bleef er onder staan tot ik alles weer een beetje onder controle had. Terwijl ik onder douche stond hoorde ik Kalida schreeuwen Meesteres was haar een soortgelijke behandeling aan het geven. Normaal geniet ik zo van de momenten dat Meesteres met straft maar nu op camera en zonder een liefde volle aanraking had ik het er maar moeilijk mee. Uiteindelijk sleepte ik mezelf uit de douche waarna we alles moesten poetsen en ik werd er op uitgestuurd om meer voorraad aan te vullen.

Uiteindelijk waren we klaar en Meesteres zei dat we met z’n allen wat gingen eten. We gingen naar 100 hoxton (Rapsa). Meesteres bestelde cocktails voor iedereen en een maaltijd om te delen. Wat een ongelooflijk lekker eten hebben ze daar. Eindelijk voelde ik Meesteres ontspannen en voor het eerst glimlachte ze naar mij. Toen we klaar waren liepen we naar huis en ze nam mijn hand vast. Ik ontspande ook en alles was weer vertrouwd. Thuis gekomen nog even TV gekeken maar Meesteres was moe en al snel gingen we naar bed.

’s ochtend ging de wekker en hielpen Kalida en ik met de laatste spulletjes in pakken en Meesteres was weer weg. Nu een maand naar Dubai natuurlijk mochten mijn sleuteltjes mee op reis. Komende zaterdag is het mijn kuisheids record en het lijkt er op dat ik het zo met een maand ga verbreken. We zullen zien. In elk geval ik ben weer alleen tot we elkaar in Augustus weer zien en dan eindelijk voor bijna 3 weken samen zijn. Ik kan niet wachten maar heb geen andere keuze.

Nu 3 dagen later doet mijn kontje nog steeds pijn bij elke beweging. Ik had al moeite met slapen omdat ik door mijn kooitje niet op mijn buik kon liggen en nu kan ik ook niet op mijn rug liggen. Ik had er iets van tegen Meesteres gezegd en die kwam niet meer bij van het lachen. Tja ook dat zal wel overgaan, ondertussen kan ik niet anders dan bij elke beweging aan Meesteres denken en dat voelt toch vertrouwd lekker.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*