BDSM Lijst

bdsm-boek-erotiek-zaravanamstel

Ogenschijnlijk kalm zet Vince een fles wijn en glazen op tafel. De hapjes had Heleen er al neergezet, de kaarsen werpen een zachte gloed over de BDSM/sub lijst. De lijst die hij naar eer en geweten heeft ingevuld. Heleen is gaan zitten en kijkt hem aandachtig aan. Zenuwachtig is ze, gespannen over wat komen gaat.

In haar zwarte leren rok, witte zijden blouse, kousen en haar zwarte hoge pumps houdt ze de vellen papier vast. “Er zit gelukkig een opbouw in Vince, we beginnen met het onderwerp ‘uiterlijk’. Waar ik mij over verbaasde is dat je bij collar een 5 neer zet. Windt jou dit zo op?”

Hij slaat zijn ogen neer, wetende dat hij de komende uren zichzelf tegen zal komen, voor hem was het confronterend geweest. De lijst had zoveel vragen dat hij eigenlijk niet eens meer wist wat hij had ingevuld. Met enige schroom kijkt hij haar aan. “Het is niet de opwinding die jij bedoeld, het is anders. Een collar is heel belangrijk voor me, het geeft me gek genoeg een gevoel van veiligheid, een vorm van onderdanigheid naar jou toe. Het heeft een diepere betekenis, net zoiets als een trouwring”. Aandachtig luistert ze naar hem, ze ziet zijn verlegenheid. “Ga die collar dan halen, hij ligt in onze kast. Dan kunnen we de lijst gepast vervolgen”. Ze zegt het gespeeld boos en ziet Vince traag opstaan, met een kleur op zijn wangen. Ze nipt aan haar wijn als hij terugkomt met de zwarte brede collar, met een metalen ring. Ze wijst naast haar stoel en gedwee laat Vince zich door zijn knieën zakken, voor haar. Langzaam legt ze het om zijn hals en gespt het stevig vast. Met haar vinger door de metalen ring trekt ze hem omhoog, kust hem en geeft ‘m een tik voor zijn billen om hem naar zijn stoel te dirigeren.

“Wat moet ik mij voorstellen bij een kuisheidsgordel, voor mannen dan? Vrouwen snap ik wel, maar mannen? Je zet er een 5 bij”. Het bloed jaagt door zijn aderen, het idee lijkt hem heerlijk en opwindend. Verlegen kijkt hij op. “Dat is een ijzeren kooitje die om mijn lul gaat, er zit een hangslotje op, waar jij de sleutel van krijgt. Je hebt dan de controle over mijn lid en als hij stijf wordt, gaat dat natuurlijk knellen. Het lijkt mij geweldig dat jij kan bepalen wanneer hij eruit mag, wanneer je mij als het ware gebruikt, en vervolgens draag je mij op het kooitje er weer omheen te plaatsen”. Jij kunt mijn orgasmes dus bepalen. Met een twinkeling in haar ogen, pakt ze de IPad en zoekt het op. “Wat voor maat zou je hebben?” Verschrikt kijkt hij van haar naar de IPad, maar ze heeft al op bestellen gedrukt. Lachend aait ze hem over zijn hard geworden lid, die een bolling in zijn broek veroorzaakt.

“Waar ik van opkijk is die 5 bij exhibitionisme/voyeurisme, wil je graag naakt bekeken worden door anderen?” Bedenkelijk kijkt ze hem aan. Vince is zich bewust van de collar die hij draagt, en kijkt haar gehoorzaam aan. Stamelend: “Nou, dat moet je niet te letterlijk nemen, ik ga echt hier niet naakt over straat. Er is een camping in Zuid-Frankrijk, waar echt alles mag, een soort fetish camping. Je komt hier werkelijk alles tegen, althans dat zegt een client van mij. Hij wil graag dat we eens langskomen. Dat lijkt mij een heerlijke plek om eens te experimenteren”. Heleen zwijgt bedachtzaam, ze vindt het best een gek idee, maar ze betrapt zichzelf op haar eigen opwinding, het warme gevoel dat naar haar onderlichaam stroomt dringt zich aan haar op. Stiekem seks in het openbaar heeft wel iets spannends. “Misschien moeten we er komende zomer heen, kun je er rondlopen met je kooitje om”. Enigszins overrompeld door haar antwoord komt er een mompelend “ik neem contact met hem op” over zijn lippen.

Liefs, Zara van Amstel

Over Zara van Amstel 3 Articles
Vince, mijn man, liep een tiental jaren met zijn geheim rond zonder er met iemand over te praten. Hij was bang dat hij niet normaal was en de angst om mij te verliezen, als hij het opbiechtte, was erg groot. Hij wilde onze gelukkige relatie niet op het spel zetten. Toch werd de behoefte te groot voor hem en kwam het hoge woord eruit. Dit is voor mij de aanleiding geweest om het boek te schrijven. Hierin vertel ik hoe het gegaan is, wat we gedaan hebben etc. Wat voor mij heel belangrijk was/is de communicatie hierover. Met mijn man uiteraard en mensen die dezelfde ervaringen delen. Voel je niet geremd en mail me of stuur een berichtje via de insta chat. liefs Zara.
Contact: Website

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*