TKW Awards 2019 – De uitslag

Het was dit jaar alweer de vijfde TKW Awards en wat een spannende editie! Een uur voor het sluiten stonden 2 Meesteressen nog zij aan zij en was het nog zeker niet beslist.

Maar laten we beginnen met beste professional. Het is een bijzondere categorie waarbij alleen mensen mogen stemmen die ook werken in de bdsm wereld. Tijdens de nominatie ronden kwamen de mooiste verhalen binnen waarom iemand het verdient om dit jaar te winnen. Als eerste een bijzondere vermelding voor Paul van het Domination Palace dit nu 25 jaar bestaat. Zowel van de huidige werknemers als van Dames die er al lang niet meer werken stemmen binnen gekregen waardoor duidelijk is dat hij een gerespecteerde man is binnen de bdsm wereld.

De winnaar van 2019 is Meesteres Denise gefeliciteerd! Behalve een veel gewaardeerd Meesteres is ze vooral een mentor voor startende dames die haar enorm waarderen. Meesteres Denise wint de beker en het boek Heleen.

Bij beste event was lag Meesteres Manita’s showboat vanaf het begin aan kop. De showboat is een begrip in de lage landen en was een terechte winnaar geweest. In de laatste dagen werd opeens alles anders, eerst kwam Wasteland sterk opzetten maar uiteindelijk begon iedereen op Femdomania te stemmen en die laatste is dan ook de winnaar van 2019 met een verpletterende 38,6% van de stemmen, gefeliciteerd! Femdomania wint de beker, het boek Heleen en mag voor een uur gebruik van Doma Sm Suite.

De spanning bij Beste Dominant spatte er vanaf zowel bij de Meesteressen als bij de slaven die er alles aan deden om extra stemmen te krijgen voor hun Meesteres. Het werd al snel duidelijk dat het zou gaan tussen Mrs Victoria, Mrs Soviet Mercedes en Mrs Zascha. Het ging lange tijd gelijk op maar in de laatste dagen moest Mrs Soviet Mercedes afhaken terwijl de strijd tussen de Mrs Zascha en Mrs Victoria heftig verder ging.

Uiteindelijk trol Mrs Victoria aan het langste einde met 32,5% van de stemmen, gefeliciteerd! Mrs Victoria wint de beker, het boek en natuurlijk de hoofdprijs een overnachting in Hoxton Dungeon Suite.

Om iedereen te bedanken die genomineerd en gestemd heeft verloten we onder de ingekomen nominaties, 90 minuten speeltijd in het SM Domination Palace en het boek Heleen. De winnaars krijgen een e-mail hierover.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*