Op bezoek bij Villa Dracone

Meesteres is de laatste tijd enorm aan het reizen en ik moet heel veel moeite doen om haar even te zien waar ook ter wereld. 3 weken geleden kuste ze me voor het laatst en voelde ze nog even of haar eigendom veilig in zijn kooitje zat. Deze keer niet mijn geliefde CB6000 maar de holy trainer zodat ik geen problemen heb bij het vliegen.

Toen Meesteres terug kwam van haar trip kon ik haar door werk niet opwachten in Londen. Maar sinds MC Kalida bij ons inwoont in Londen vind Meesters dat niet erg meer want ze heeft iemand die uitstekend voor haar kan zorgen.

Uiteindelijk was het dan zo ver, mijn vlucht naar Londen was daar en Meesteres en ik waren eindelijk weer samen. Veel mensen vragen ons of we het niet erg vinden dat we niet altijd samen zijn. Dat is ook niet fijn maar elke keer als ik haar weer zie val ik opnieuw voor haar. Het maakt ons leven spannende al missen we elkaar natuurlijk wel. Ik haar waarschijnlijk net wat meer dan zei mij.

Een dagje werken in Londen, een avondje stappen en dan weer naar de luchthaven op weg naar Milaan. Mistress Dada had Meesteres en mij uitgenodigd voor een verblijf in haar bdsm villa een uurtje buiten Milaan.

Daar aangekomen zagen we een prachtige oude villa met 8 slaapkamers, een spannende dungeon, een gevangenis en stallen met alle mogelijkheden om subs vast te binden. Tijdens de rondleiding zei Meesteres Dada met glinster ogen dat ze regelmatig slaven hier voor de nacht vastbind en dat ze dan niet kunnen slapen door oncomfortabele maar dat ze dan helemaal opgegeten worden de muggen. Terwijl ik me zo klein mogelijk probeerde te maken kwam er een glimlachje op Meesteres haar gezicht.

Meesteres en ik hadden de mooiste kamer van het huis gekregen en het was inderdaad prachtig alles in gothic stijl, maar stijlvol en luxe. ik moest alles uitpakken en keek verlangend naar alle speeltjes die Meesteres had meegenomen. Ze had duidelijk aan mij gedacht want alles was voor impact play. Meesteres moest het gezien hebben want voor ik het wist had ze de spiked strap genomen en begon ze op mijn kontje in te slaan. De spikes kennen geen genade en mijn huid springt open en bloed stroomt er uit. Maar wat een heerlijk gevoel.

Uiteindelijk begonnen de avond activiteiten. Meesteres Dada had 4 van haar lifestyle slaven uitgenodigd en die waren druk in de weer in de keuken. Meesteres stuurde me om te helpen en al snel was ik druk in de weer met afwassen en spullen op tafel zetten.

Diner was in de grote zaal op een platform stond de tafel voor de twee Meesteressen en de subs zaten lager aan een tafel allemaal richting de dames. Natuurlijk moesten we voor entertainment zorgen gelukkig dat er een sub was die kon zingen. Ik moest een gedicht voordragen. Ik wist natuurlijk geen uit mijn hoofd maar ik keek Meesteres aan en sprak mijn liefde voor haar uit met woorden direct uit mijn hart. Meesteres keek me ontroerd aan en ik wist dat ik het goed had gedaan.

Het eten was eenvoudig maar ongelooflijk lekker, de Italiaanse subs deden hun reputatie eer aan! Na het eten en heel veel wijn vroeg Meesteres mij haar zweep te halen. Ze had een gemene single tail meegenomen die gevaarlijk kon bijten. De eerste sub was aan de beurt en na 10 slagen op volle kracht begon hij te jammeren. Meesteres riep mijn naam en ik wist precies wat ze van me verlangde. Geen beweging geen woord zodat ze kon laten zien hoe goed ze me had getraind.

Zonder opwarmen, zonder genade kwam de zweep hard op mijn rug neer. Je kan zien dat Meesteres wat wijn op had want haar normaal heel accurate slagen kwamen nu een beetje overal neer. Zo raakte ze me vol in mijn gezicht wat een pijn teweeg bracht die ik nog niet veel eerder gevoeld had. Maar ik bewoog niet en onderging alles voor mijn Meesteres. Uiteindelijk was het over en Meesteres was trots op mij en ik op mijn Meesteres.

De avond kwam tot een einde en we gingen slapen. De volgende dag hoopte ik op meer speeltijd, meer van de zweep. 3 weken in kuisheid zorgt er voor dat mijn masochistische kant helemaal boven komt en ik verlangde naar meer.

Ik had niet veel geslapen want ik lag eindelijk weer naast mijn Meesteres met haar naakte lichaam dicht tegen mij aangedrukt. De holy trainer moest alle zeilen bij zetten om mijn zwellend verlangen in bedwang te houden. Maar ik wilde niet bewegen ik lag net zo lekker tegen Meesteres aan.

Meesteres sliep tot 11 uur en toen nam Meesteres Dada ons mee naar een prachtig dorpje in de buurt waar we heerlijk hebben geluncht en nog even rond gelopen hebben. Toen we eindelijk terug waren was het weer tijd om richtig Milaan te gaan. Ik keek nog even verlangend naar de dungeon maar er was geen tijd meer.

Meesteres Dada nam ons mee naar haar nieuwste project een prachtig oud hotel die ze helemaal gaat verbouwen. Die dominante dames zitten ook nooit stil, net Meesteres. In Milaan aangekomen kookte Meesteres Dada voor ons en toen was het weer bedtijd. Voor de laatste keer kroop ik dicht tegen Meesteres aan. Maar ik kreeg meteen een duw “To hot” en dan maar geslapen.

Nu is Meesteres vertrokken voor haar Europese tour en daarna gaat ze een volle maand richting Dubai. Ik zie haar pas over 7 weken weer al die tijd gaan mijn sleuteltjes gewoon met haar mee, dus hopelijk raakt ze deze nergens kwijt.

Wil je ook eens naar Villa Drocone kijk dan op de website.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*