MrsGoddessElla is terug

Na een tijd eruit geweest te zijn, heb Ik weer genoeg energie en vooral veel zin om slaven te ontvangen, in Belgie en Nederland.

Ben jij die gehoorzame onderdaan die zich machteloos laat bespelen door Mij? Ik ben een Sadiste voor de masochist, een onweerstaanbare Goddess voor de fetisjist en zoek de grenzen van beginnende slaven met zachte hand op.

Ik ben Altijd Spontaan maar ben Zeker Ook Sadistisch en Sarcastisch.
Streng & Rechtvaardig! Ik weet wat Ik Wil en heb dan ook Mijn duidelijke Regels, Richtlijnen, Principes, Doelen en Wensen..
Je hebt alleen de intentie nodig om je op te offeren voor Mijn plezier, want Mijn plezier wordt jouw onvergetelijke moment 😉

De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos, wees onderdanig, trouw, eerlijk en durf je diepste verlangens te bespreken met Mij. En dan bepaal IK of je dat ook verdiend, hahaha!

van Soft tot Extreem oa: RolePlay•Deprivatie-MindFuck-AnalPlay-Strapon-(Forced)Bi-OutdoorPlay-Puppy/PONYtraining-Travestie-Bondage-CBT-TepelMarteling-Trampling-Mummification-TortureOfCaress-Nursing-Electro-Ontvoering-Opsluiting-GoldenShower-Bukkake-Keyholding-Kropfeeding-Spitting-Breathcontrol-Tease&Denial-CFNM-DirtyTalk-OnlineFem/Findom..
Tijdens sessies draag Ik graag Highheels en Sexy Leather/Nylons/Lak/Latex/PVC kleding.
Ik houd van het geluid van geketende subjes, de trillingen in je stem en
de nervositeit die je uitstraalt terwijl Ik je schend op de heetst mogelijke manieren..

Shoppen of een etentje? Eerst het ijs breken? Waar en wanneer IK dat wil en daarbij zal Ik jou ook zeker op je plek zetten (als je durft?), wie weet krijg je wel iets tastbaars van Mij mee als aandenken, Onvergetelijk wordt het zo ie zo, heb donkere strenge ogen die kunnen kwellen of liefhebben, die je doen Verlangen tot Meer en dat ga je zeker ondervinden!

*Online FemDom/FinDom ook zeker mogelijk!
Mijn orders staan niet open voor discussie, Ik geef ze en Ik heb goed nagedacht over wat Ik van jou verwacht en of Ik dit van jou kan eisen gezien de omstandigheden waarin jij je bevindt en die jij aan Mij hebt geopenbaard, maar dan moet het Mijn kostbare tijd ook wel waard kunnen zijn.

 • Sex met Mij is vanzelfsprekend NOOIT Mogelijk! IK speel UITERST Hygienisch, Verantwoord en Discreet met macht en machteloosheid.
 • Verdere Dont’s: bijten, kotsen en worstelen heb Ik totaal niets mee..

Voorlopig Ontvang Ik in Turnhout, Heusden-zolder & Brussel in Belgie EN in Eindhoven & Tilburg in Nederland.
vanaf 200pu.
DoubleDomme is vaak mogelijk op aanvraag met Mrs/Mr/TravoMrs/KinkyGirlfriend.

Interesse? Stuur dan een uitgebreide reactie, met wie je bent, waar je vandaan komt, waar je fantasie ligt, wanneer je doorgaans beschikbaar bent en heel belangrijk wat je absolute dont’s zijn, dat is tenslotte het enige wat echt telt 😉

Met vriendelijke groet,
MrsGoddessElla.

2 Reacties op MrsGoddessElla is terug

 1. Geachte

  Graag wil ik – indien mogelijk – afspreken met u als meesteres. Jarenlang droom ik al om als slaaf/onderdaan een dominante vrouw te dienen. Ik hou dan ook van FEMDOM. Ik heb een aantal keren geprobeerd met mijn vrouw zo’n rollenspel te spelen, maar zij vindt het maar niets…
  Ik heb U via fetlife ook al een tijdje gevolgd. Het is voor mij een reusachtige drempel die ik opstap om mij te begeven in het BDSM-leven.
  Wat ik zeker niet leuk vind, is fysieke pijn of gruwelijke folter-speeltoestellen.
  Vernedering, meubelstuk, paard, dienen, voetaanbidding,… vind ik heel opwindend.

  Groeten

  Maurice

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*