“En opeens begon de Zon weer te schijnen”

Eindelijk was het weer zover…. Maandag 27 mei, de dag dat ik weer naar Mrs. Victoria mocht komen voor een nieuwe sessie. De vorige was alweer een week of 3 geleden, dus het was weer de hoogste tijd, dat ik mij netjes bij Haar zou melden.


In de dagen ervoor maakte Zij mij opeens zenuwachtig, ik was er immers vrij zeker van, dat ik mij (eindelijk) een keertje goed had gedragen in de tussenliggende weken. Maar aan Haar reacties op Twitter te zien, was ik weer wat belangrijks vergeten… ik kreeg spontaan hoofdpijn van het denken wat het kon wezen, maar ik kon echt niets bedenken, en dat terwijl Haar toon in de reacties op Twitter steeds harder werd…. De hoofdpijn veranderde in pijn in de buik van de angst, want ik wist na 33 vorige sessie, donders goed dat Ze heel streng en doortastend kon wezen….

Na een korte nacht qua slaap, ’s ochtends op weg naar Arnhem…. ik zou mij om 13.00 uur melden, en niet zoals meestal om 13.30…. Maar Zij vroeg of ik er al om 13.00 uur kon wezen, en wie ben ik dan om nee te zeggen….. ik zou niet durven…. 

Op de heenreis naar Arnhem, een beetje zenuwachtig met de telefoon aan het spelen…. Zinloze pagina’s bekijken, zonder iets te lezen, je kent het wel… Net zoals er mensen bij de tandarts in de wachtkamer zitten te wachten en zogenaamd uit een tijdschrift lezen, zonder door te hebben, dat men het blad op de kop heeft…. En uiteraard keek ik ook even op Twitter…. En daar zag ik de tweets van Meesteres Victoria alweer voorbij komen. Onder meer een tweet met de zinnen “ I’m curious to see how long it takes before he’ll bleed “ en  “After some soft stuff, I am ready for a much more serious session with @slaaf_g!  I brought both my whips Darling & Sweetheart! Especially for you”
Het angstzweet brak mij al spontaan uit…. Pfftt, dit beloofde niet veel goeds voor mij….
Daar liep ik dan van het station naar de Studio… Met een klein presentje voor de Meesteres onder mijn arm…. Hoe dichter ik bij de Studio kwam, des te meer zenuwen ik kreeg, er flitste van alles door m’n hoofd wat er allemaal gebeuren kon….

Stipt om 13.00 uur stapte ik door de buitendeur van de Studio, en ik stond in het halletje….. Nog even een grote teug adem nemen, en vervolgens een hele diepe zucht…. en dan met trillende vingers, aan de bel getrokken….. en het duurde maar heel even, en ik hoorde Haar lopen richting de deur…. Met enkele seconden zou ik weer oog in oog met Haar staan, en mijzelf kennende zou ik nog een paar seconden later beseffen, dat ik weer in de penarie zou zitten….. en dit werd nog erger…. Nadat Zij de deur opendeed, en ik naar binnen stapte vroeg Zij het al direct “Zo, g-tje, en ben je zenuwachtig ?”, “ja Meesteres” stamelde ik… en Zij reageerde met “Mooi !” met een geweldige lach op Haar gezicht…. en Zij opende de deur van de grote ruimte, en terwijl de deur openging, zakte mij alle moed in de schoenen….. Haar 2 single tail whips hingen daar aan de takel, de Haar zo geliefde “Darling” (voor mij het rottige rode zweepje) en Haar nog gemenere “Sweetheart”, een naam die ik de vorige sessie mocht bedenken, alhoewel ik het treffender had gevonden als ik dat blauwe onding, de “Blauwe Beul” had genoemd…. Meesteres Victoria zag dat ik schrok van het aanblik van die 2 gevreesde zwepen, en Zij barste in een schaterlachen uit…. en het huilen stond mij nader dan het lachen….. Er hing mij een verschrikkelijk lot boven m’n hoofd….
Na de gebruikelijke plichtplegingen en het overhandigen van het presentje, kon ik mij gaan douchen, en dan geduldig wachten tot de Meesteres de ruimte weer zou betreden….

En daar zat ik op m’n knietjes op de grond te wachten totdat Zij weer zou komen, en voor mij bungelden de beide gevreesde zwepen….. Het was net alsof de zweepjes bewogen uit plezier…. Maar het kwam uiteraard door de adem die ik uitblies….. ik ademde immers diep in en uit, om zo rustig mogelijk te worden, want het zou niet makkelijk gaan worden…. Na enkele minuten, waarin er talloze gedachtes door mijn hoofd vlogen, kwam Zij de ruimte weer in…. Met het presentje wat ik Haar voor de sessie had gegeven in Haar handen….. ik zag een grote smile bij Haar…. En uit ervaring wist ik, dat hoe harder Zij lachte, des te intenser het zou gaan worden….. Haar ogen glommen bij het presentje wat Zij in handen had, een lederen bullwhip van ruim 180 centimeter…. Maar ik weet ook dat een lederen zweep eerst in vorm moet worden geslagen, voordat een Meesteres deze kan gebruiken. Als de zweep soepel is, dan kan Zij er pas mee richten en slaan… Maar Zij besloot toch een paar keer te slaan, niet op mij, maar puur om het geluid van de cracker te horen…. en dat geluid deed mij van angst bijna onder het bed kruipen, wat in de ruimte staat… Wat een knallen, wat een kracht zat erachter…. De slaaf, die in de toekomst met die zweep geslagen wordt, die zal mij vast vervloeken….. Maar ik vervloekte mijzelf omdat ik in de penarie zat en dat terwijl de sessie nog moest beginnen….

Na een gebruikelijk ritueel wat bij elke sessie gebeurd, was het dan zover…. De sessie zou beginnen…. Meesteres Victoria gaf mij opdracht op het bondage-bed midden in de ruimte te zetten…. Na wat geklungel door de zenuwen, had ik het bed eindelijk op de gewenste plek staan…. Aarzelend vroeg ik de Meesteres hoe ik erop moest gaan liggen, en Zij gaf aan, dat ik op mijn buik moest gaan liggen….. Daar lag ik dan… de zenuwen gierden door m’n lijf….. Geen idee wat mij te wachten stond, alhoewel ik één ding wel zeker wist, het zou weer enorm afzien worden. Daar was geen twijfel over mogelijk… Zij pakte gelijk wat hand- en voetboeien, en boeide dus direct mijn polsen en enkels. Vervolgens pakte Zij wat touwen, en snoerde mij aan het bed vast, er was geen ontkomen meer aan…. Ondertussen pakte Meesteres Victoria een sjaal die Zij als een blinddoek om m’n hoofd bond…. Nu kon ik dus ook niet zien wat mij te wachten stond…. Mijn hart bonsde als een dolle…. ik probeerde rustig te worden, door op mijn ademhaling te letten…. Diep in en uit ademen, en het hielp…. ik werd zowaar wat rustiger en probeerde nu mijn zintuigen te gebruiken om een beetje te kunnen inschatten wat er zou gaan gebeuren…. ik hoorde Meesteres Victoria heen en weer lopen met spullen, ik hoorde Haar schuiven met diverse dingen, ik hoorde kettingen rammelen en ik hoorde Haar bezig met dingen uitpakken…. Maar wat ik ook hoorde, is dat de muziek anders dan anders was…. Het was een rustig soort muziek…. Het kon toeval wezen, maar mede door het geluid van de muziek werd ik steeds rustiger…. Wachten op de dingen die komen gaan….. Het onvermijdelijke…. een enorme spanking…. Maar kan men zich voorbereiden op zoiets heftigs ? Een spanking waarbij de billen tot rosbief worden geslagen ??? En dan is Ze klaar met de voorbereidingen…. ik zet mij schrap voor de eerste klappen die weldra zullen volgen… In gedachten nog gauw een schietgebedje…. wachten op de eerste pets….

Maar wat nu ? Wat deed Ze nou ? Legde Ze iets op mijn rug ? Begon Ze te tekenen ? Wacht eens even…. dit ken ik van een vorige sessie…. Ze zou toch niet ? “Yes”, het was het gevoel wat ik eerder had mogen ervaren, Zij was een patroon aan het uitstippelen op mijn rug, dat betekende dat Ze met naalden bezig ging …. Top ! Stiekem balde ik mijn vuisten uit vreugde…. Maar niet te vroeg juichen g-tje, dacht ik nog…. Want Ze was de dagen voor de sessie heel duidelijk…. ik zou het heel zwaar krijgen…. Dus misschien volgde er maar een klein naalden kunstwerkje op mijn rug, en zou het 2e gedeelte van de sessie alsnog bestaan uit een ferme spanking….

En toen begon de Meesteres met het plaatsen van de naalden, en wat is dat toch een heerlijk gevoel…. ik begon echt te genieten…. De korte pijn, alhoewel pijn een verkeerd woord is, want elke naald die Zij plaatste betekende een shotje van endorfine, een gelukzalig gevoel…. ik begon steeds meer relaxed te worden…. Maar ik had werkelijk waar geen idee wat voor een patroon Zij aan het maken was… Ondertussen weefde Zij wat lint of draadjes tussen de naalden door, maar ik had nog steeds geen enkel idee wat het zou worden….. En ondertussen werd het een heel bijzondere ervaring…. De Meesteres genoot van elke naald die Zij plaatste, want Zij wist wat het ging worden, en ik genoot van elke naald, zonder een idee te hebben wat het werd…. En terwijl ik daar lag te genieten kletsten de Meesteres en ik vrolijk verder…. en ik werd steeds blijer, en de Meesteres ook, want Zij zag haar creatie steeds meer gestalte krijgen…. En natuurlijk waren er plekken, waar naalden gezet moesten worden, die best wel gevoelig waren…. Maar dat vond de Meesteres ook leuk, want ik heb dan de gewoonte om een beetje vreemde geluiden te produceren…. Kortom, het was genieten voor twee….

Maar na een kleine 160 naalden was het kunstwerkje af, en het was een multifunctioneel kunstwerk geworden… De Meesteres begon met Haar handen over de naalden te strijken, als ware dat Zij aan het piano spelen was….. en wat geeft dat een fantastisch gevoel…. De huid die strak staat van de naalden, en dan Haar tedere aanrakingen….. Hemels !!! En toen liet Zij mij het resultaat zien, en wat was ik blij verrast…. Een schitterende zon, met in het hart van de zon, een web van draden, die bevestigd waren aan een draadje in het midden…. En als de Meesteres aan het draadje trok, dan kwam er volop spanning op het hart van de zon te staan…. Een bijzonder intens gevoel…. Zo happy met dit bijzonder mooie resultaat en de Meesteres liet mij vervolgens genieten van een bijzonder soort massage…. Zij ging met Haar handen langzaam en snel over rug, oefende druk uit  met de vlakke hand op wat plekken waar de huid straks stond, wat vervolgens een zeer speciaal gevoel geeft, wat echt tot de diepste vezel van het lichaam gaat, en vervolgens pakte Zij een grote zwarte vibrator en dat gevoel maakte mij gewoon aan het zweven…. Werkelijk waar, een onbeschrijfelijk gaaf gevoel. 


Zo trots dat ik weer als Haar canvas mocht dienen…. en ook zo happy dat Meesteres Victoria ook zo blij met resultaat was, ik kon zo voelen dat Zij ook echt genoot !….Dankbaar om op deze wijze er voor Haar te mogen zijn… Hopelijk mag ik nog veel vaker als Haar canvas dienen. En hoe Zij het “canvas” dan wil inkleuren, dat is aan Haar. Deze Meesteres heeft echt mijn leven verandert, op een zeer positieve wijze…..

Lieve Meesteres Victoria, met liefde blijf ik een van uw slaafjes….. U weet mij elke keer te raken…. Met zwepen, naalden…… en MindFucks…… Dank U wel !!!

Deze sessie was weer een groot hoogtepunt ! Elke keer denk ik van “Het kan niet meer mooier worden” en dan weet U Uzelf weer te overtreffen… Elke keer een unieke sessie, niets geen standaardpatronen, maar puur vanuit het hart…. Briljant !!!

Veel liefs van een dankbare slaaf g, oftewel g-tje …

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*