Award: Beste Professional 2019

Met dank aan Pinksteren had Meesteres Denise meteen tijd om haar alweer derde award in ontvangst te nemen. Het was precies een jaar geleden dat ik onderweg was naar het domination palace. Aanbellen en vrijwel meteen ging de deur open. Met een brede glimlach deed Meesteres Denise de deur open. Wat is ze toch een prachtige vrouw zowel qua uiterlijk maar vooral haar persoonlijkheid. Ik ben altijd een beetje zenuwachtig als ik naar een Meesteres ga. Maar ze weet me meteen helemaal op mijn gemak te stellen.

Na een kort gesprekje kwam Meesteres Zascha er bij. Ik had voor haar ook een bloemetje meegenomen. Als dank voor de prachtige strijd die ze met Meesteres Victoria aangegaan is voor beste Dominant.

Dan was het tijd voor de verplichte foto. Ik werd door de dames meegenomen naar de kamer er naast waar de sling hangt. Ik moest even terug denken toen ik samen met Meesteres in het Domination Palace was om te spelen. Ik geloof dat er toen een cane op mijn kontje gesneuveld is.

Meesteres Denise bracht me terug naar het heden en we maakten deze prachtige foto’s en toen was het weer tijd om naar huis te gaan.

Bedankt voor de gezellige ontvangst en misschien tot volgend jaar!

1 Reactie op Award: Beste Professional 2019

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*