Award: Beste Dominant 2019

Dit jaar was het een echte nek aan nek strijd tussen Meesteres Zascha en Meesteres Victoria in het laatste uur stelde Meesterse Victoria haar winst veilig en voor de tweede keer mocht ik bij Donna Fiera langs gaan om haar Award aan te bieden.

De deur werd hoogstpersoonlijk door Meesteres Jill open gedaan. Ik was even van mijn stuk gebracht. Al 10 jaar schrijf ik regelmatig over haar maar nog nooit de eer gehad haar mogen te ontmoeten. Na een slap ongemakkelijk handje mijn aandacht op Meesteres Victoria gericht.

Ik was vergeten hoe lang ze was en samen met haar mega hoge hakken torende ze boven me uit. Ze heeft een heel natuurlijk dominantie en ik voelde mijn sub kant naar boven komen. Maar daar was ik niet voor en ik begon snel te ratelen over de awards. Een glimlach verscheen op Meesteres Victoria haar mond en de sfeer was gezet.

Ze had goede ideeën over de toekomst van de awards dus misschien volgend jaar een iets andere versie maar dat zien we dan wel. Na het overhandingen van de Award, boek en natuurlijk bloemen was het tijd voor de traditionele foto:

1 Reactie op Award: Beste Dominant 2019

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*