Sessie verslag: sletje margo

Vandaag weer Heerlijk naar MiLady, een dag die door mij nooit meer vergeten zal worden.

De dag begon zoals altijd, vroeg opstaan om even wakker te worden en dan douchen en zo voort. W/wij hadden eigenlijk geen tijd afgesproken maar sletje ging van de vaste tijd uit. Dus rond half negen stapte sletje op de trein. Tegen kwart voor elf kwam sletje aan bij MiLady. Iets vroeger dan normaal. Na aangebeld te hebben en de begroeting liep sletje door naar de keuken om koffie te gaan inschenken.

Tijdens de koffie even lekker bijkletsen over van alles, zo fijn altijd daar geniet je al van. Na een tijd gaf MiLady aan dat Ze mij aan het werk ging zetten.

Het achterraam moest gezeemd worden. Dus emmer klaar gemaakt en zowel binnen als buiten de ramen weer opgelapt. Daarna nog even gekletst en toen naar boven om de zolder op te meten voor de nieuwe playroom. Nadat dat gebeurt was gingen W/wij naar de bestaande playroom. Daar zoals altijd uitgekleed en mij aangeboden. MiLady keek even naar de piercing in de scrotum, deze ziet er goed uit. We hadden het over de andere piercings en besloten werd om de tepels te piercen.

Ondertussen bedacht MiLady dat het ook leuk was om de navel een piercing te geven. Zo werden alle drie gezet . Foto’s zijn te zien op twitter of fetlife.

Na het zetten mocht slet de goddelijke voetjes van MiLady kussen en aanbidden. Daarna ook Haar voetjes gevoeld op mijn gezicht. Zo heerlijk om ze te mogen ruiken te kussen en te voelen. Daarna naar beneden, MiLady was toe aan nieuwe nagellak op Haar teen nagels. Sletje verwijderde de oude en lakte twee keer de nieuwe er op. Uiteraard was sletje volledig naakt op de collar en cb na. Zo geweldig dit dat je de macht voelt.

Daarna was het gewoon heerlijk bij MiLady aan Haar voeten zittende. Tussendoor achter MiLady kruipend naar de keuken en op handen en knieën geduldig wachten. Sletje moest mee kruipen naar de waterbakje van de poezen en moest er uit drinken hmmmm geweldig. MiLady nam een koekje en liet het gemalen koekje met speeksel op de grond vallen en sletje mocht het oplikken, dat is zo lekker om zo behandeld te worden ik hou er van.

MiLady had koude voetjes en deze masseerde ik warm en Ze zette de voetjes tegen míjn warme lichaam. De tenen kussende en Haar geur opnemende. Totaal beseffen dat Zij meer en meer bezit van mij neemt. Uiteindelijk mocht sletje naar boven om aan te gaan kleden en tegen half vijf was het tijd om naar huis te gaan.

Helaas verliep dat niet zo geweldig omdat de trein waar ik in zat een aanrijding kreeg met persoon. Dus er kwam aan een geweldige en een fijne dag een beroerde einde.

sletje margo Eigendom van MiLady C


Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*