Opbiechten

Je hebt een liefde volle relatie, je houdt echt zielsveel van je partner maar toch is er iets dat blijft knagen. Elke keer als ze een prachtige leren broek draagt of ze haar voetjes op de bank legt gaat je hart sneller slaan.

Hoe liefst wil je de geur van die prachtige voetjes diep in je opsnuiven en ze kleine kusjes geven. Maar wat zou ze dan van je denken? Je wil haar niet wegduwen, ze is zo mooi en lief voor je.

Natuurlijk is er een optie om stiekem naar een professionele Meesteres te gaan. Maar je houd van haar, ze is die speciale vrouw in je leven en dat wil je met haar delen. In goede en kwade dagen met alle rariteiten die jullie beide hebben.

Zara van Amstel, auteur van Heleen schrijft over haar ervaringen hoe bdsm in haar relatie is geïntroduceerd. Op haar blog kan je een boeide stuk lezen over opbiechten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*