Mistress May – Bonding

Eindelijk eens een kinky serie op het zo preutse Netflix. Een startende jonge stand-up comedian krijgt de eindjes niet bij elkaar en grijp de kans om een vriendin die dominatrix is te helpen.

Een mooie setting maar jammer genoeg worden alle clichés van stal gehaald. Mistress May is 24/7 een bitch en zet eigenlijk de profesionele Meesteres in een slecht daglicht. Ook de props afdeling had af en toe beter moeten opletten. Zo zit haar corset niet passend en gebruiken ze random speeltjes voor het visuele effect.

Ze hadden Mistress May even een paar maanden met een echte Meesteres moeten laten meelopen zoals Madame Caramel. Dit had al dat gedoe er wel uitgemept en veel eerlijker beeld van een profesionele Meesteres laten zien. Met screening, goed en veilig gebruik van de speeltjes maar ook nazorg een Meesteres is tenslotte 50% van haar tijd een therapeute.

Maar al bij al toch leuk om iets kinky te zien op netflix.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*