Mistress Kawa – Den Haag (12-17 April)

Ik ben Mistress Kawa, een japanse Dominatrix en profesioneel Meesteres voor meer dan 8 jaar. Ik ben deze prachtige wereld van bdsm begonnen als onderdanige. Ik heb enkele shibari demonatraties gedaan in Madrid en Barcelona. Ook was ik model in electric play workshops. Stap voor stap raakte ik meer vertrouwd met vrouwelijke dominante kant en nu ben ik een professioneel Meesteres.

Ik biedt sessies ook voor onderdanigen, masochisten en fetisjisten. Je kan bij mij terecht voor onder andere spanking, plas spelletjes, strap-on, fetisj, bondage, rollen spel, sissy play en zoveel meer. Laten we samen je grenzen verkennen en wie weet verleg ik ze wel. Hou je niet van pijn kom mij dan dienen als onderdanige. Geef me je lichaam en geest zolang je onder mijn controle staat en je zal niet snel vergeten dat voor even een ware Godin hebt mogen dienen.

Vertel me je fantasie en samen bespreken we je limieten. Ik hou er van je te plagen tot je niets anders meer kan zeggen dan “Yes Mistress” bij alles wat ik van je verlang. Maar je bent bij mij in goede handen ik garandeer je altijd je veiligheid.

Kom me dienen terwijl ik in Den Haag ben van 12 tot 17 april. Kijk eerst op mijn website, lees wat wel en niet kan in een sessie met mij. Ben je er klaar voor neem dan contact met mij op via e-mail: info@mistresskawa.com Ik vraag altijd een voorschot, pas wanneer je deze betaald hebt staat je afspraak vast.

Tijdens mijn verblijf in Den Haag bied ik ook dubbel en zelfs triple sessies aan met Mistress Saint Lawrence en Mistress Noir. Deze kans om 3 prachtige dominante dames te dienen laat je toch niet zomaar aan je voorbij gaan?

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*