Awards 2019 – nominaties

Voor de vijfde keer alweer zijn het TKW Awards! De komende maand kan iedereen nominaties insturen voor de volgende 3 categorieën: Beste Dominant, Beste Event en Beste Professional.

Dit kan via info@thekinkyweb.nl stuur niet alleen wie je voor welke categorie nomineert maar vertel ook even je motivatie. Alle nominaties kan je hier terug vinden. Op 25 mei worden alle nominaties bij elkaar opgeteld en voor Beste Dominant gaan er 7 door naar de stemronde in de andere categorieën slechts 5. Zijn er evenveel nominaties dan gaat deze met de mooiste motivaties, volgens de jury door.

Op 25 mei begint het stemmen 2 weken lang kan dagelijks op Beste Dominant en Beste Event gestemd worden. Voor beste professional kan alleen via e-mail gestemd worden door dames en heren die professioneel in de bdsm wereld werken.

We zijn nog op zoek naar sponsoren, het is een unieke manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen aan vele duizenden bezoekers tijdens de awards.

Wacht niet langer en start nu met nomineren: info@thekinkyweb.nl

5 Reacties op Awards 2019 – nominaties

  1. Ik wil graag Meesters / Nurse Sophie voordragen
    Al jaren kom ik met veel plezier bij deze spontane en goedlachse meesteres eerst in Nederland en sinds een kleine 2 jaar in haar studio in Antwerpen.
    Als mijn behandeld nurse weet ze iedere keer weer een verrassend spel neer te zetten en nieuwe elementen toe te voegen.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*