Amy van Egmond

Soms heb je behoefte aan een zachtere vorm van dominantie. Geen geschreeuw en geknal van zwepen maar een subtielere zachtere vorm van dominantie van een vrouw die geen vooral haar prachtige geest gebruikt om te domineren.

Geef je over aan haar grillen en laat zien dat je deze klasse vrouw aankan door een echte gentlemen voor haar te zijn. Vrijwillig en vol verlangen start de avond met het klikken van de handboeien rond je polsen. Nu ben je van haar en van haar alleen.

Amy geniet niet alleen van het gezelschap van mannen maar misschien nog wel meer van vrouwen. Maak het eens extra spannend en ga niet alleen naar Amy maar neem je vriendin mee voor die extra speciale avond.

Meer info over Amy van Egmond

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*