Aanbieding: Hoxton Dungeon Suite Londen

De hoofdsponsor van de Awards, Hoxton Dungeon Suite heeft tot 30 april een prachtige actie.
Boek nu en krijg 50% korting!

Om van deze korting gebruik te maken maak je gebruik van het boekingssysteem op de website en daarna stuur je een e-mail naar hoxtondungeonsuite@gmail.com met het verzoek om de korting toe te passen. Bij deze actie dient het volledige bedrag meteen betaald te worden. (BTW wordt op het einde van de boeking berekend)

Maak gebruik van deze unieke kans om samen met je partner Londen te verkennen. Na een lange dag genieten van de stad kunnen jullie van elkaar genieten in de uitgebreide studio waar je alles hebt om een spannende avond te maken. Wel goed luisteren naar je partner want voor je het weet breng je de nacht in de kooi door.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*