Mistress Lynn Cane (Nederland)

Elke generatie heeft zo zijn eigen kampioenen, speciale mensen die boven zich uit kunnen stijgen. Meesteres Lynn Cane is zo iemand, klein begonnen als leuke manier met haar hobby iets bij te verdienen. Nu is ze een krachtige dominante vrouw die professioneel mannen opvoed tot haar speeltjes.

Uiteindelijk is voor elke grootheid ons landje te klein. Meesteres Lynn Cane is dan ook een graag geziene Meesteres in het buitenland waar ze veel van haar tijd spendeert.

Hoewel we haar liever voor ons zelf hadden gehouden kunnen we alleen maar trots zijn dat ze het zo goed doet. Gelukkig is zo ook nog af en toe in Nederland te boeken, laat deze kans dus niet voorbij gaan!

8 April Arnhem
9 April Den Haag (17.00-19.00)
12 April Almere

Boeken via: Misslynncane@hotmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*