Meesteres Noir en Sub Noortje

Meesteres Noir is niet voor niets al zolang aan de top van de Nederlands BDSM scene. Haar natuurlijk dominantie zorgt ervoor dat ze niet moet schreeuwen of dreigen. Als sub voel je meteen dat Meesteres Noir weet wat ze doet, er ontstaat een natuurlijk vertrouwen die er voor zorgt dat je grenzen vervagen en je deze voor haar wilt verleggen.

Deze band is compleet met haar lifestyle sub slavin Noortje. Als je ze samen ziet dan dan voel je meteen hoe liefdevol hun D/s relatie is. Slavin Noortje doet zonder aarzelen alles voor haar Meesteres in blind en onbegrensd vertrouwen.

Je hebt nu de gelegenheid om deze band van dichtbij te maken. Samen met Meesteres Noir kan je slavin Noortje domineren. Maar nog leuker is om samen met Noortje Meesteres Noir te dienen in een spannende kinky sessie.

Laat deze fantasie werkelijkheid worden in Doma SM Studio.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*