Hoe houd je je relatie spannend?

Ben je bang dat je relatie een beetje een sleur gaat worden? Wil je voorkomen dat de spanning eraf gaat? Dan zijn er gelukkig heel veel dingen die je kunt doen om je relatie spannend te houden. Hieronder geven we je daarom enkele handige tips!

Blijf experimenteren 
Je seksleven is natuurlijk erg belangrijk in een relatie. Het is dan ook aan te raden om dit spannend te houden. Gelukkig zijn daar meer dan genoeg manieren voor. Belangrijk is in ieder geval dat je blijft experimenteren met elkaar. Ook dat kan op heel veel verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld een voorbinddildo kopen of een ander seksspeeltje aanschaffen. Maar je kunt ook eens andere standjes of een andere plek uitproberen. 

Zorg voor goed voor jezelf 
Natuurlijk wil je in een relatie goed voor elkaar zorgen. Dat kan echter niet als je niet goed voor jezelf zorgt. Gek genoeg gebeurt het regelmatig dat mensen zichzelf minder goed verzorgen wanneer ze een relatie hebben. Je let bijvoorbeeld minder op je gewicht en gaat nauwelijks meer sporten. Toch is het verstandig om dit te blijven doen en goed voor jezelf te zorgen. 

Blijf praten! 
De allerbeste manier om ervoor te zorgen dat je relatie spannend blijft er geen sleur ontstaat? Communiceren! Dat is sowieso erg belangrijk wanneer je de relatie gezond wil houden. Zeg het wanneer je iets dwars zit en praat over jullie seksleven en hoe dat wellicht verbeterd kan worden. Dat is veel beter dan dat je het opkropt en vervolgens onbewust steeds verder uit elkaar groeit. Communiceren is in sommige gevallen nogal lastig omdat het in een relatie lang niet altijd even eenvoudig is om elkaar te begrijpen. 

Leef zonder elkaar!
Natuurlijk wil je, zeker in het begin van een relatie, altijd bij elkaar zijn. Wanneer je jouw relatie goed en spannend wil houden, is het echter aan te raden om ook een leven te hebben buiten elkaar. Zorg dat je vrienden en hobby’s hebt zonder elkaar en dat je elkaar dus niet altijd nodig hebt om jezelf te kunnen vermaken. Blijf gewoon allebei je eigen leven leiden.

1 Reactie op Hoe houd je je relatie spannend?

  1. Goede gezonde ideeen Meesteres ,
    Met de laatste heb ik wel moeite want naar mijn mening is je relatie helemaal niet zo goed meer als je buiten je bed alles apart gaat doen . Ook een eigen leven hebben is gezond tot zekere hoogte ,maar op een bepaald punt drijf je uit elkaar.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*