Heleen door Zara van Amstel

Zara van Amstel nam contact op met de redactie of we haar boek willen bespreken. Zo’n kans laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en gretig stemden we toe. Het boek is gebaseerd op waar gebeurde feiten is ideaal voor mensen die zelf nieuwsgierig zijn of kampen met bdsm gevoelens.

Vince loopt al jaren rond met bdsm gevoelens maar heeft schrik om zich te openen naar zijn vrouw. Met lood in de schoenen neemt hij haar eindelijk in vertrouwen en het boek beschrijft de ontdekkingstocht van Vince en zijn vrouw Heleen in de bdsm wereld.

De verschillende aspecten van bdsm komen aan bod, van kuisheid tot een harde caning ook zijn fetisj voor leer komt uitgebreid aanbod.

Maar wat het boek mooi maakt is de ultieme liefde die het koppel voor elkaar heeft. Heleen staat open om de fetisj van haar man te onderzoeken en ontdekt zo meer over zichzelf. Het is zoals een D/s relatie hoort te zijn alles kan zolang het maar samen is en met respect voor elkaar.

Ben je benieuwd naar het volledige verhaal koop dan het boek via: Zara van Amstel

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Opbiechten

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*