De wondere wereld van kuisheid

De regelmatig lezer van mijn column weet dat wanneer Meesteres naar het Midden Oosten gaat ze mij in mooie kooitje achterlaat. Deze keer liet ze haar bezit vrij. Dat had ze wel eens eerder gedaan maar dan krijg ik een dag later te horen dat ik toch in mijn kooitje moet.

Ze is nu 3 weken weg en nog steeds ben ik een vrij man. Dit is wat ik zo graag wilde toch? Ik vind het altijd zo lastig als ik Meesteres met haar lovers zie terwijl ik hier zonder haar vol frustratie in mijn kooitje zit.

Verleden week stuurde ze me naar haar bevriende Meesteres Goddess Asha om haar te dienen maar vooral voor een goede caning. Dat is zo ongeveer vaste prik als ik Meesteres zelf niet zie moet mijn training wel doorgaan. Na een harde caning, Mevrouw weet mij aan te pakken. Mocht ik haar voetjes kussen uit dankbaarheid. Ik werd hard en toen ik het door had moest ik bijna huilen. Ik miste mijn Meesteres zo erg, normaal is ze via mijn kuisheid bij mij.

Donderdag was het Valentijnsdag en Meesteres was zo blij met mijn cadeau’tje en vertelde de liefste dingen over mij. Vrijdag was het dan #malechastityday en ik wist zeker dat dit het moment zou zijn dat Meesteres terug beslag zou leggen op haar eigendom, maar ook deze dag ging zomaar voorbij.

Vandaag werd ik wakker met een knaller van een ochtenderectie, ook zonder kooitje mag ik niet klaar komen zonder toestemming. Maar sinds lange tijd kwam de gedachte op om even lekker te rukken, Meesteres had me toch vrij gelaten voor een reden?

Ik begon langzaam te rukken en al heel snel voelde ik dat ik klaar zou komen. Maar ik kon het niet, niet zonder toestemming. Ik haalde mijn kooitje uit te kast en dacht er aan om deze maar gewoon om te doen. Maar Meesteres straft ongenadig wanneer ik een speeltje zonder toestemming gebruik. Zou ik aan Meesteres vragen om me op te sluiten? Ik heb het ooit gehint en dat werd toen meteen een van mijn langste periodes in kuisheid.

Ik weet het niet meer, het lijkt er op dat alles wat ik doe fout is op een manier. Iemand nog ideeën om me te helpen?

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*