SM Coaching en Consultancy met Meesteres Lynn Cane

Meesteres Lynn Cane heeft een achtergrond in sociologie en haar ervaring zowel privé als professioneel als Meesteres heeft ze een enorme kennis. Deze kennis wilt ze graag delen en daarom heeft ze besloten om SM coaching gesprekken aan te bieden.

Misschien vraag je, je af hoe het is om vast gebonden te worden of kijk je stiekem naar mooie vrouwen voetjes en ben je op zoek naar iemand om er over te praten. Of denk je er aan hoe het voelt om een zweep te hanteren en iemand pijn te doen, maar hoe doe je dat op een veilige manier?

Vaak is een stap naar een professionele Meesteres net een stapje te ver, zeker als je ook een relatie hebt. Wat doe je dan?

Een coaching gesprek met Meesteres Lynn Cane is dat de ideale eerste stap. Met haar kan je een open conversatie hebben zonder dat dat het raar of vreemd is. Dit is geen sessie maar een goed gesprek meer info op: Meesteres Lynn Cane


Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*