Owned

Natuurlijk ben je altijd van haar hoe de situatie ook is. Maar een symbool een is toch heel belangrijk voor me. Meesteres heeft me na slechts 6 maanden haar dienen mijn collar om gedaan. Het is moment waar ik met veel emotie aan terug denk. Vanaf die dag is mijn collar bij alle mooie momenten geweest tussen Meesteres en ik. Ik luister altijd naar haar maar als ik mijn collar om heb weet ik dat ik geen ruimte heb en elke fout afgestraft zal worden. Die zelfde collar zorgt er ook voor dat mijn nek beschermt is wanneer Meesteres zonder enige vorm van genade haar zweep op mij laat neerkomen.

Meesteres vind het heel jammer dat ik niet altijd mijn collar kan dragen. De leren band staat niet in een kantoor situatie, eigenlijk ook niet op straat hoewel Meesteres me af en toe uit laat aan mijn leiband en collar. Ze wil graag wat anders. Ik zou een mooie tattoo wel zien zitten op mijn kont maar Meesteres wil geen blijvende zichtbare tekens. Ik zag het filmpje online van Meesteres Noir die haar slaaf brandmerkte en ik moet zeggen dat ik wel een beetje jaloers werd.

Een paar weken geleden kwam opeens de vraag van Meesteres of ik bezwaren had tegen een piercing. Nee natuurlijk niet Meesteres als je dat graag wilt dan natuurlijk. Ik dacht aan een piercing door mijn tepel of misschien tussen mijn ballen en anus daar had Meesteres al eerder bewonderend naar gekeken bij een andere slaaf. Toen zei Meesteres het is niet dat ik je niet vertrouw maar zeker zijn is altijd beter als het op chastity aankomt.

Ik werd een beetje ongemakkelijk hoe zou dat dan gaan met vliegen, daar hebben ze toch geen plastiek variant van? Meesteres keek vastberaden en er kwam een klein glimlachje dat ik maar al te goed ken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*